0:4
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 17:00

6.kolo, Ústecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žatec vyšel v utkání s Modlany naprázdno


Branky


0

Žatec si vybral v utkání s Modlany černý den. Na domácím hřišti se nedokázal proti dobře hrajícím hostům prosadit a stejně tak přišel i další bodový příděl do tabulky krajského přeboru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Modlany žatecké k ničemu nepustily

Celý první poločas se odehrával v režii Modlan. Hosté vstřelili brzo góly a zcela tak zaskočili žatecké hráče. Ti se takřka k ničemu nedostali a nepomohlo jim ani vyloučení brankáře Weissera ve 32.minutě. Ale hezky do začátku. Do vedení šly Modlany ve 12.minutě zásluhou Jaroslava Paseky. O osm minut později přidával druhý gól Tomáš Vavrinec a za dalších devět minut se opět prosadil Paseka. Do šaten se tak šlo lépe hostům z Modlan se skóre 0:3.

Žatec gól nevstřelil

V druhém poločase se Modlanům hned po dvou minutách podařilo přidat čtvrtou branku, o kterou se postaral Michal Doležal. Ale postupně bylo u hostů vidět, že tempo, které předváděli v první půli, už není takové a spíše se hrou přizpůsobili žateckým, kteří hráli v oslabení. Modlany toho nedokázaly využít přidáním dalších branek. Hráči již zřejmě meli v hlavách jasnou výhru a podle toho to také vypadalo na hřišti.



Ohlasy k zápasu



TJ Baník Modlany
Miroslav Janota (trenér TJ Baník Modlany): První poločas byl dobrý, proměnili jsme šance, ten druhý už z naší strany tak úspěšný nebyl, protože jsme se přizpůsobili hře Žatce.



Sestavy


FK Slavoj Žatec
K. Weisser [-] - F. Klinec [-] , T. Merda [-] (80. D. Bizík [-] ) , A. Hynek [-] - M. Malý [-] (33. P. Bouček [-] ) , P. Bešík [-] , V. Hynek [-] (76. R. Pospíšil [-] ) - V. Hankocy [-] (84. J. Provazník [-] ) , P. Hassman [-] - J. Sýs [-] , J. Wiesinger [-]

TJ Baník Modlany
M. Vondráček [-] - M. Ludík [-] , D. Tesařík [-] (53. D. Tesařík [-] ) , V. Šedina [-] - J. Franc [-] , R. Kupka [-] , M. Doležal [-] , J. Vavrinec [-] , J. Paseka [-] (61. J. Ruda [-] ) - P. Karlík [-] , T. Vavrinec [-]

ŽK: 18. A. Hynek - 37. D. Tesařík , 69. V. Šedina , 90. T. Vavrinec . ČK: 32. K. Weisser .
Místo: Žatec. Počet diváků: 200. Rozhodčí: Oborník Jaroslav - TRÉGR Václav, SEJKORA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.