3:2p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 17:00

6.kolo, Ústecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Postoloprty zdolaly Střekov až v penaltách


Branky


0

Souboj o umístění v tabulce se odehrál na hřišti Postoloprt, kam zavítal Střekov. Utkání přineslo celkem čtyři branky, kdy se po dvou gólech dělilo na obou stranách. O vítězi musely rozhodnout penalty, ve kterých byly úspěšnější domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po dobrém vstupu domácích remíza

Postoloprty nechtěly ponechat nic náhodě a od úvodního hvizdu se pustily do napadání střekovské obrany. Ve 3.minutě po perfektně trefeném přímém kopu se mohl prosadit domácí Barton, ale skvělým zákrokem se blýsknul Dvořák. Aktivnější hra Postoloprt pokračovala i nadále, ale všechny šance se minuly účinkem. V 19.minutě už domácí mohli slavit. Po levé straně unikl Ploc, dostal se až před Dvořáka a střelou z úhlu otevřel skóre utkání. Branka hráče Postoloprt ještě více nabudila a o pár minut později se do dobré příležitosti dostal Pechát, ale i tentokrát byl proti brankář Dvořák. Ve 27.minutě konečně zahrozil i Střekov. Zahrávaný rohový kop se dostal k Schmiedovi, ale ten těsně minul. Ve 35.minutě bylo srovnáno. Domácí ztratili ve středu hřiště míč, ten se dostal k Řezníčkovi, který všem hráčům Postoloprt utekl a v souboji s brankářem Junkem uspěl, když střelu umístl k bližší tyči.

Postoloprty navyšovaly tlak

Druhá půle se opět nesla v bojovném duchu. Hned po rozehrávce zahrozil Střekov, ale brankář Petr Junek byl pozorný. Pak opět nastoupili domácí a v 52.minutě se ujali vedení. Ondřej Zícha po průniku středem hřiště přihrál na svého bratra Daniela Zíchu, ten se rychlou kličkou v pokutovém území zbavil bránícího hráče a přesnou střelou zařídil druhou branku pro Postoloprty. Jenže po slabší dvacetiminutovce na obou stranách přišlo v 74.minutě vyrovnání Střekova. Další chybu domácích dokázal využít Řezníček a upravil skóre na 2:2. Stejným výsledek skončilo i utkání a šlo se do penalt. V nich měli lépe seřízenou mušku domácí a připsali si tak bod navíc.



Sestavy


FK Postoloprty
P. Junek [-] - P. Ploc [-] (46. Z. Kouba [-] ) , M. Barton [-] , D. Zíbrt [-] , F. Baník [-] (46. L. Pour [-] ) , O. Zícha [-] , D. Zícha [-] (76. P. Volkman [-] ) , L. Papežík [-] (46. T. Vyskočil [-] ) , M. Junek [-] , A. Fridrich [-] , P. Pechát [-]

TJ Střekov
Z. Dvořák [-] - T. Urbík [-] , J. Tichý [-] , P. Baláž [-] , O. Franc [-] - L. Schmied [-] , M. Novotný [-] , R. Vošahlík [-] , Z. Stárek [-] (90. V. Rohlík [-] ) - B. Stakič [-] (62. V. Bednář [-] ) , D. Řezníček [-]

ŽK: 40. O. Zícha , 60. A. Fridrich , 81. Z. Kouba - 8. L. Schmied .
Místo: tráva. Počet diváků: 200. Rozhodčí: Sabo Miroslav - BOUMA Miroslav, MEDER Antonín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.