Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 17:00

6.kolo, Ústecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

I přes velkou marodku Blšany zvládly utkání v Krupce


Branky


0

Silní soupeři se setkali na hřišti Krupky, kam zavítaly Blšany. Ty postrádaly několik hráčů základní sestavy, přesto je kádr natolik silný i mezi náhradníky a v zápase s Krupkou to bylo vidět. Hosté zvítězili 4:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bojovné utkání

Jako první se do velké šance dostala Krupka, kdy akci z protiútoku musel řešit gólman Jícha. Následně se do několika šancí dostaly také Blšany, z nichž v 10.minutě se jedna z nich stala úspěšnou. Na rohový kop si nejlépe naskočil Boruta a hlavou poslal hosty do vedení. Utkání mělo náboj na obou stranách, ani jeden tým nemohl vypustit maximální koncentraci. Hrát proti Chmelařům není pro žádný tým lehké, ale Krupka byla silným soupeřem, která ve 27.minutě vytěžila vyrovnávací branku. Po centru se prosadil Josef Černohorský.

Síla Blšan se opět ukázala

Blšany svou aktivitu potvrdily i ve druhé půli, kdy především Míča zatápěl krupským hráčům. Pravě tentýž hráč byl v 62.minutě faulován a sudí nařídil přímý kop. K jeho provedení se postavil Adam Boruta a gólmanovi nedal šanci. V 67.minutě se Boruta podepsal i pod třetí brankou Blšan a nasměroval svůj tým k vítězství. Čtvrtou branku do sítě Krupky zaznamenal v 73.minutě Zdeněk Hruška, kterému míč perfektně připravilo duo Němec - Míča. I přes dobrý výkon Krupka na body doma nedosáhla.

Zdroj: komentář trenéra hostů fkchmelblsany.cz



Ohlasy k zápasu



Blšany
Marcel Lička (trenér FK Chmel Blšany): Přes velkou marodku a zranění je pro nás výsledek 4:1 fantastický. Z mého pohledu bych chtěl hráčům poděkovat za zodpovědný výkon proti dobře organizovanému soupeři. Potěšila mě i vůle hráčů si navzájem na hřišti pomoci.



Sestavy


TJ Krupka
J. Trojan [-] - J. Helísek [-] , S. Al-Eraidi [-] , M. Bičák [-] , D. Valenta [-] , J. Ptáčník [-] - P. Caitaml [-] (66. T. Zacharda [-] ) , M. Bikár [-] , L. Kešner [-] - D. Valenta [-] (22. M. Trojan [-] ) , J. Černohorský [-]

Blšany
M. Jícha [-] - S. Zdichynec [-] , J. Šimon [-] (46. D. Vacek [-] ) , J. Homola [-] , Z. Hruška [-] , V. Vidlička [-] , O. Míča [-] , V. Žampa [-] , F. Štochl [-] , J. Němec [-] (77. D. Natale [-] ) , A. Boruta [-]

ŽK: 24. S. Al-Eraidi , 45. J. Helísek .
Místo: Krupka. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Šmid Jiří - MECL Marcel, DOUBEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.