Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 10:15

10.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kadaň nadělovala Spořicím


Branky


0

Spořicím se v posledních zápasech nedaří a důvod k radosti neměly ani v Kadani, kde byly hodně slabé a prohrály 6:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Spořice si ani neškrtly

Kadaň hrála s týmem z nižších pater tabulky, takže výkonnostní rozdíl byl vidět i na hřišti, kdy byli domácí jasně lepší a kteří dali v první čtvrthodině hry dva góly. O ten první se v 8.minutě postaral Martin Brychta a tentýž hráč se prosadil i v minutě patnácté. Spořice prakticky za první poločas neohrozily branku Kadaně a tak góly dávali jen domácí. Do konce prvního poločasu stihli nastřílet do sítě hostů ještě dvě, jeichž exekutory nebyl nikdo jiný, než Martin Brychta, který se tak postaral o všechny dosavadní branky Kadaně v tomto zápase. Poločas a celkově zápase tak zatím lépe vyvíjel pro domácí, kteří vedli 4:0.

Hosté nedali ani jednu branku

Ani ve druhém poločase Spořice nenašly recept, jak překonat obranu Kadaně a navíc byl v 56.minutě vyloučený Milan Campr, což ještě více hosty oslabilo. Nyní už Spořice nemohly pomýšlet na zisk tří bodů a bylo tak jen otázkou, jakým skóre utkání skončí. Kadaň do konce zápasu vstřelila ještě dvě branky, v 69.minutě byl jejím strůjcem Lukáš Štádlík a v 85.minutě Ondřej Mikeš. Domácí tak bez problémů nad Spořicemi zvítězili 6:0.



Ohlasy k zápasu


FK Tatran Kadaň
Pavel Kostrzewa, předseda: Řekl bych, že zápas, který jsme odehráli, byl zatím nejvíce jednoznačný z těch soupeřů, se kterými jsme doposud hráli. Vyhráli jsme úplně v poklidu 6:0.




Sestavy


FK Tatran Kadaň
V. Turánek [-] - J. Šabík [-] , M. Kocík [-] (60. L. Krchník [-] ) , M. Zaržický [-] , M. Moravec [-] - O. Mikeš [-] , F. Fefrčík [-] (73. M. Sojčík [-] ) , M. Paul [-] , M. Vejvoda [-] (77. P. Hrdina [-] ) - M. Brychta [-] , V. Karban [-] (54. L. Štádlík [-] )

1. FC Spořice
M. Hanuš [-] - M. Vašina [-] , J. Zralík [-] , M. Slajchrt [-] (18. F. Bachor [-] ) , V. Dobiáš [-] , J. Eiselt [-] , M. Campr [-] , P. Svoboda [-] , J. Kubálek [-] (36. J. Roža [-] ) , M. Drbohlav [-] , V. Vlček [-]

ŽK: 27. M. Campr , 55. J. Roža . ČK: 56. M. Campr .
Hráči zápasu: M. Brychta .
Místo: tráva. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Meder Antonín - PRŮŠA Dominik, SPIŠÁK Dušan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.