3:1
(2:0)
85. M. Campr
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 15:00

8.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ledvice zvládly domácí zápas se Spořicemi


Branky


0

Spořice na hřišti Ledvic nepředvedly výkon z říše snů a právem se domů vraceli s prázdnou. Chybělo hodně i k tomu jedinému bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý nástup Ledvic

Domácí se již v 6.minutě dostali do vedení, když Zavrtal uvolnil uličkou Opatu a ten se nemýlil. Za šest minut se do šance opět dostal Opata a zvyšoval již na 2:0 pro Ledvice. Domácí byli při chuti a stále atakovali obranu hostí. Do šance se postupně dostali Choutka, Zavrtal a Vlasák, vše ale skončilo bezúspěšně. Rázem ale zazlobily také Spořice. Běžela 21.minuta a zvonilo břevno Kuklovi brány. Hosté byli silní hlavně v přechodu do útoku, což opět ukázali ve 28.minutě, kdy ale Slajchrt nabídnutou šanci nevyužil. Ve zbytku poločasu už převzali mírnou iniciativu opět Ledvice, přesto se ani na jedné straně skóre již neměnilo.

Ledvice si pohodlně došly pro vítězství

Druhý poločas už toho tolik nenabídl. Zpočátku se hrál opatrný fotbal, soupeř se překvapivě do ničeho příliš nehrnul, což hrálo do karet domácím. Ostatně, Ledvice hosty ani k ničemu nepustily, obranná činnost fungovala dobře, zato ta útočná už pomalu skomírala. Přesto se domácím podařilo v 75.minutě ještě přidat třetí branku, o kterou se postaral Jakub Klášterka. V 85.minutě se přeci jen usmálo štěstí i na Spořice. Na střelu Milana Campry ke vzdálenějšíé tyči Kukla nedosáhl. I přesto domácí v poklidu zvítězili 3:1.



Ohlasy k zápasu


SK Viktorie Ledvice
Standa Novotný (sekretář SK Viktorie Ledvice): Utkání se divákům muselo líbit, opět jsme vstoupili do utkání aktivně a od 12.minuty vedli 2:0, ale Spořice nebyly rozhodně odevzdaným soupeřem.




Sestavy


SK Viktorie Ledvice
M. Kukla [-] - P. Mlej [-] , R. Gutsch [-] , J. Bačkovský [-] , J. Baran [-] - J. Klášterka [-] (82. M. Hase [-] ) , A. Zavrtal [-] , T. Vlasák [-] , M. Novák [-] (77. J. Král [-] ) - M. Choutka [-] (89. J. Hejl [-] ) , Z. Opata [-]

1. FC Spořice
M. Hanuš [-] - M. Slajchrt [-] , J. Zralík [-] , L. Zvánovec [-] , V. Dobiáš [-] , J. Eiselt [-] , M. Campr [-] , D. Dvořák [-] (61. F. Bachor [-] ) , O. Polák [-] , J. Kubálek [-] , V. Vlček [-]

ŽK: 63. R. Gutsch , 68. P. Mlej - 70. J. Kubálek .
Místo: Ledvice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Suchánek Antonín - IPSER Michal, ROHÁČ Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.