1:0p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 16:00

7.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Domoušicích gól nepadl, rozhodovaly penalty


Branky


0

Žadné branky, tvrdé zákroky hráčů a hrubé chyby rozhodčích. To vše bylo k vidění při zápase Domoušic a Ervěnic, ve kterém měli více důvodů k radosti domácí, kteří po penaltách vykopali dva body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chyby rozhodčího

V první půli se Domoušice dostali do několika šancí, ze kterých mohli vstřelit branku, ale štěstí k nim nakloněno nebylo. Ervěnice se dostaly k jedné slibné příležitosti, kdy šly samy na branku, ale neproměnily. Utkání se nepovedlo rozhodčímu, který několik situací nevyhodnotil šťastně a uškodil nejen fotbalu, ale hlavně oboum celkům. Hlavně Ervěnice se mohly zlobit v situaci, kdy byl jejich hráč faulován a místo výhody, kdy šly samy na bránu, hru přerušil. Domoušice v utkání nebyly nejhorším celkem, ale nedá se říct, že by rovněž byly tím nejlepším. Bylo to na obou stranách tak nějak vyrovnané a jediné, co tomu chybělo, byla vstřelená branka. Poločas tak skončil prozatimním výsledkem 0:0.

Tvrdé zákroky na obou stranách

I druhá půle se neobešla bez hrubých chyb rozhodčího, který přehlížel tvrdé střety hráčů a hru pouštěl. Ervěnice v tomto poločase měly mírně navrch, byly fotbalovější, ale to jim nic není platné, když nevstřelí branku. I když, Ervěnice branku vstřelily, nikdo k ní neměl výhrady, dokonce ani soupeř, jenže dle pomezního šlo o ofsajd. V poslední minutě utkání mohly Domoušice z protiútoku dát gól, ale tomu celému předcházela situace, kdy brankář Domoušic šlápl ervěnickému hráči do břicha, což mohl rozhodčí klidně vyhodnotit jako faul a následný pokutový kop. Nestalo se tak. I druhý poločas tedy skončil bez branek a rozhodnout musely penalty. V nich obstáli domácí a připsali si dva body.



Ohlasy k zápasu



SK Ervěnice - Jirkov
Miroslav Šístek (sekretář SK Ervěnice): Bylo to strašně tvrdé utkání. Byli jsme oslabený o útočný hráče, kdy máme pět hráčů zraněných a trošku to mělo vliv na tu údernou hru dopředu. Vzdau jsme hráli výborně.



Sestavy


TJ Sokol Domoušice
L. Šulc [-] - T. Houda [-] , M. Slušný [-] , Z. Maurer [-] (58. K. Kousek [-] ) - D. Kuncl [-] , D. Urma [-] , M. Lokajíček [-] , P. Bartko [-] - M. Izera [-] , M. Faltus [-] , J. Uhlík [-]

SK Ervěnice - Jirkov
P. Červenka [-] - L. Trávníček [-] , L. Valčík [-] , R. Čibenka [-] , J. Šlachta [-] , D. Glas [-] - P. Proll [-] , S. Dvořák [-] (81. L. Šístek [-] ) , M. Mašl [-] - P. Zajak [-] (61. J. Emmer [-] ) , J. Bašek [-]

ŽK: 9. M. Izera , 36. T. Houda - 70. L. Trávníček , 75. L. Valčík .
Hráči zápasu: L. Trávníček .
Místo: Domoušice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Holly Martin - TESKA Miroslav, MECL Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.