Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 15:00

5.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po prvním poločase bylo v Ledvicích rozhodnuto


Branky


0

Kvalitní hra a proměňování šancí rozhodlo o tom, že Březno odjelo z Ledvic bez bodu. U domácích se hattrickem zapsal Zdeněk Opata.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivita Ledvic

Do utkání vstoupily Ledvice velmi aktivně. Již v 1.minutě zablokoval střeul Broscovicse obránce hostí na brankové čáře tělem. Ve 2.minutě utkání otevřel skóre Martin Choutka, který střelou z dvaceti metrů překonal Martina Luxe. V 9.minutě uplatnil svůj důraz ve vápně Zdeněk Opata a zakončil na 2:0. Hosté poprvé zahrozili ve 26.minutě, kdy gólovku Paldrmana zlikvidoval brankář Matěj Kukla. Pak si domácí vytvořili čtyři krásné fotbalové kombinační akce, ale všechny skončily ofsajdem. Ve 41.minutě využil zaváhání domácích Paldrman a snížil na 2:1. Netrvalo dlouho a ve 43.minutě nádherně Aleš Zavrtal přehodil brankáře Luxe a domácím připsal třetí branku.

 

Domácí překvapení nedovolili

Hned v úvodu se dostal do 100% gólové šance Martin Choutka, ale pozorný Lux ho vychytal. V 61.minutě hosté nasměřovali centr do našeho vápna, tam se nejlépe zorientoval Kříž a snížil na 3:2. O dvě minuty později odpověděl na obdrženou branku opět Zdeněk Opata a vstřelil svou druhou branku v utkání. Hattrick dokonal za další dvě minuty později a zpečetil tak výhru Ledvic na 5:2.

 



Ohlasy k zápasu


SK Viktorie Ledvice
Standa Novotný (sekretář SK Viktorie Ledvice): V týdnu jsme se na soupeře připravovali. Věděli jsme, že Březno bude mít výškovou převahu a v osobních soubojích to s nimi bude těžké. Proto jsme se snažili hrát po zemi a rychle kombinovat a zbytečně nepodstupovat osobní souboje, což se nám myslím vyplatilo. S výsledkem i hrou i přes menší výpadek ve druhém poločase můžeme být spokojeni.




Sestavy


SK Viktorie Ledvice
M. Kukla [-] - J. Bačkovský [-] , P. Mlej [-] (71. R. Peschl [-] ) , J. Baran [-] , V. Pinďák [-] - M. Broskovics [-] (69. J. Hejl [-] ) , J. Klášterka [-] (79. J. Král [-] ) , A. Zavrtal [-] , T. Vlasák [-] - M. Choutka [-] (85. R. Kolář [-] ) , Z. Opata [-]

TJ Sokol Březno
M. Lux [-] - V. Částka [-] , F. Rezek [-] , D. Rezek [-] - F. Polka [-] , Š. Hlavatý [-] , K. Kříž [-] (83. D. Svoboda [-] ) , D. Heřman [-] (69. V. Jamečný [-] ) , J. Kočan [-] - A. Paldrman [-] , P. Jelínek [-] -

ŽK: 23. P. Jelínek , 64. V. Částka , 74. F. Polka , 80. K. Kříž , 81. D. Rezek .
Místo: Ledvice. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Šmid Jiří - DOUBEK Tomáš, MECL Marcel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.