3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 13:00

4.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ervěnice proti Spořicím vzadu s čistým kontem


Branky


0

Ervěnicím se velmi povedlo utkání proti Spořicím. Prakticky rozhodla první půle a především druhý gól do šaten. V druhém poločase hned v úvodu domácí přidali třetí branku a to byla pro Spořice konečná. Hosté nedokázali vstřelit jedinou branku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól do šaten

První půle byla ze strany Ervěnic výborná, Spořice prakticky k ničemu nepustily. Domácí si vypracovali řadu vyložených šancí, z toho dvě proměnili. První střelecký zápis v utkání si připsal Lukáš Valčík, který si nejlépe naběhnul na rohový kop a nohou umístil do brány - 1:0. Další branka pro domácí přišla ve 45.minutě. Bašek po samostatném úniku dostal balón do uličky a podél brankáře zvyšoval na 2:0. Pro domácí to dozajista byla klíčová branka do šaten, pro hosty naopak ledová sprcha.

Trpělivá hra Ervěnic

Hned ve 46.minutě si neporozuměli obránci Spořic, kdy si dávali přednost na vápně, mezi ně vběhl Jan Král, sebral jim míč dával na 3:0 pro Ervěnice. Od této chvíle se domácí uchýlili k dobré defenzivní činnosti, hráli zezadu a soupeře až pár šancí k ničemu nepustili. Naopak, po brejku mohl na 4:0 zvyšovat Král, ale nezakončil. Domcí se nikam necpali a úspěšně dotáhli utání do vítězného konce.



Ohlasy k zápasu


SK Ervěnice - Jirkov
Miroslav Šístek (sekretář SK Ervěnice): V prvním poločase jsme předvedli výbornou hru, v druhém jsme to zase odehráli takticky a soupeře k ničemu nepustili. Zasloužené tři body.




Sestavy


SK Ervěnice - Jirkov
M. Schwarz [-] - R. Čibenka [-] , L. Valčík [-] , L. Trávníček [-] - J. Král [-] , T. Banovič [-] , S. Dvořák [-] (63. P. Proll [-] ) , M. Mašl [-] , D. Vacula [-] (76. J. Šlachta [-] ) - M. Braum [-] (35. D. Glas [-] ) , J. Bašek [-] (83. L. Niš [-] ) -

1. FC Spořice
M. Hanuš [-] - M. Vašina [-] , J. Kvítek [-] (46. L. Zvánovec [-] ) , M. Slajchrt [-] , V. Dobiáš [-] , J. Eiselt [-] , M. Campr [-] , T. Belej [-] (46. L. Píša [-] ) , M. Drbohlav [-] , F. Bachor [-] (46. O. Polák [-] ) , V. Novák [-] (75. T. Verner [-] )

ŽK: 57. M. Slajchrt .
Hráči zápasu: L. Valčík .
Místo: Žižkova ul.. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Mecl Marcel - ŠMÍD Jiří, DOUBEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.