P. Reh 10.
F. Lazarik 87. (p.)
A. Šebek 90.
3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 14:00

4.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobroměřice doma nezaváhaly


Branky


10. P. Reh , 87. F. Lazarik (p.) , 90. A. Šebek
0

Bez vytvořených šancí se góly nedávají. Obrnice by o tom mohly vyprávět po utkání s Dobroměřicemi, kdy si v první půli nedokázaly vytvořit šanci na vstřelení gólu a v druhé nezastavily aktivní hru domácích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Obrnice nevystřelily na bránu

V 10.minutě se domácí ujali vedení 1:0, kdy Plachý ze strany centroval na zadní tyč, tam si naběhl Přemysl Reh a hlavou nedal brankáři Obrnic šanci - 1:0. O patnáct minut později mohly jít Dobroměřice do dvoubrankového vedení. Reh šel sám na gólmana, ale tvrdou střelou bránu netrefil a míč dal přibližně dva metry vedle. Obrnice neměly za první půli žádnou tutovku, míč byl většinou na kopačkách domácích, kteří ale další branku již nepřidali a do šaten se tak šlo za jednobrankového vedení Dobroměřic.

Pojistka až v samém závěru

Druhý poločas začali domácí stejně aktivně, byli více na balónu, ale postupně se hosté dostali do hry a vytvořili si dvě velké šance, při kterých Dobroměřice podržel brankář Lukáš Pechar. Domácí se dostali do dvougólového vedení až v 87.minutě, kdy centroval do vápna Plachý, Šebek chtěl zakončit, ale trefil obránce a kopala se penalta. K té se postavil František Lazarik a proměnil. O tři minuty později domácí pojistili na 3:0, kdy Maliňák dal do strany Lazarikovi, ten do dal na malé vápno Šebkovi a pro něj už to byl snadný úkol.



Ohlasy k zápasu


FK Dobroměřice
Pavel Verner (manažer TJ Středohor Dobroměřice): Vedli jsme o jedinou branku a v zápase měla přijtí dříve potvrzovací branka, než v závěru, abychom se uklidnili. Jinak naše hra nebyla špatná, hosty jsme do nějakých šancí nepouštěli.




Sestavy


FK Dobroměřice
L. Pechar [-] - J. Plachý [-] , V. Kaleja [-] - A. Rus [-] , L. Maliňák [-] , F. Lazarik [-] , P. Csonka [-] , D. Miraj [-] (71. A. Chlouba [-] ) , T. Mistoler [-] (46. M. Pšigrocký [-] ) - F. Sochor [-] , P. Reh [-]

TJ Sokol Obrnice
L. Molnár [-] - L. Havelka [-] (81. P. Hendrych [-] ) , A. Kadlec [-] , V. Zaspal [-] , M. Plaček [-] - O. Berki [-] , J. Zaspal [-] , O. Mentlík [-] , K. Kraitl [-] (51. M. Srp [-] ) - J. Pilař [-] , R. Sedlecký [-] (73. J. Olexa [-] ) -

ŽK: 23. A. Rus - 39. M. Plaček , 87. O. Mentlík . ČK: 54. M. Plaček .
Místo: Dobroměřice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: LESŇÁK Ondrej - MALEČEK Martin, ŠIFALDA Dominik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.