3:1
(0:1)
30. J. Kukla
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 12:30

8.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vejprty napravily minulou prohru


Branky


47. R. Černý , 57. A. Pop , 87. P. Hablawetz - 30. J. Kukla
0

Všechno jednou končí, i vítězná série, na které se nováček 1.B třídy vezl pěkně dlouho. Minulé kolo Vejprty narazily na Kopisty a z utkání vyšly jako poražení. V 8.kole ale opět slavily vítězství nad Vroutkem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivnější Vroutek

Typické podzimní počasí ovládlo sobotní utkání Vejprt s Vroutkem. Lehce podmáčený terén svědčil v prvním poločase hostům, kteří zjevně do Vejprt nepřijeli jen bránit. A i přesto, že domácí měli v prvních patnácti minutách dobré příležitosti, hra byla v prvním půlce pod taktovkou hostí. Přesná a rychlá hra dělala na mokrém hřišti domácím problémy a hosté tak hrou na jeden nebo na dva doteky domácí lehce přehrávali. Zvlášť střed hřiště a hra ve vzduchu byla doménou zálohy Vroutku. Také rychlá křídelní hra hostí dělala v prvním poločase vrásky krajním obráncům domácích. Hosté se ujali vedení ve 30.minutě po standardní situaci a hlavičce Jana Kukly na přední tyč branky vejprtských. Domácí sice na branku hostí několikrát vystřelili, ale brankář Vroutku žádný vážnější problém neměl.

 

Vejprty otočily nepříznivý vývoj

Druhý poločas přinesl změny do řad domácích, které se hned v prvních minutách projevily. Po faulu na pronikajícího domácího Petra Hablawetze a chytré rozehrávce Jakuba Hudce využil Radek Černý ve 47.minutě střílené přihrávky a srovnal skóre. Od té chvíle už byli domácí lepší. Aktivní hra dopředu přinášela další šance, ale brankář Vroutek držel ve hře. Na 2:1 následně zvyšoval v 57.minutě Aleš Pop, který se po 40ti metrovém sólu dostal až k zakončení, ale byl zablokován stoperem hostí a brankářem. V nefotbalové poloze ještě dosáhl na míč a i podruhé s tečí obrany skóroval. Hosté pak zabrali a vytvořili si několik trestných kopů, ale velmi nepřesné provedení změnu skóre nepřineslo. Když pak už jedna střela po rohovém kopu do branky mířila, zastoupila překonaného brankáře dobrá obranná práce Černého. Domácí pak nemuseli litovat dvou neproměněných samostatných úniků Jakuba Hudce. Ten se mohl dostat i do dalšího, ale stoper hostí je klasickou "kravatou" zadržel na hranici velkého vápna. Ne, že se nečervenalo, ale podle hlavního rozhodčího nedošlo ani k faulu. Konečnou podobu výsledku dal v 87.minutě po rohu a tečí hlavou na zadní tyč Petr Hablawetz.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Vejprty
Josef Němeček (trenér TJ Slovan Vejprty): Utkání dvou různých poločasů, ve kterém byli v prvním jasně lepší hosté a my jasně lepší ve druhém. Utkání mohlo v našem případě skončit i větším rozdílem, kdybychom proměnili šance Jakuba Hudce a rozhodčí odpískal co měl.




Sestavy


TJ Slovan Vejprty
T. Keil [-] - J. Jenč [-] , A. Pop [-] , R. Marančák [-] - L. Souček [-] (46. J. Hablawetz [-] ) , R. Černý [-] , M. Keil [-] , O. Lorenc [-] (72. M. Budský [-] ) , J. Jansa [-] - J. Hudec [-] - P. Hablawetz [-]

FK Vroutek
O. Baštýř [-] - J. Zajko [-] , P. Klinec [-] , J. Balák [-] , R. Bauchner [-] , M. Klíč [-] - M. Balák [-] , J. Fedoriška [-] , M. Heinc [-] - J. Hess [-] (80. O. Uherek [-] ) , J. Kukla [-]

ŽK: 31. A. Pop , 62. R. Marančák - 25. J. Zajko .
Místo: Vejprty. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Svoboda Evžen - BLÁHA Svatopluk, SPIŠÁK Dušan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.