3:2
(2:2)
17. M. Hon
20. P. Loos
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 10:30

7.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žatec proti Novému Sedlu napravil minulou prohru s Černovicemi


Branky


1. D. Kozlík , 7. R. Tatár , 73. M. Klíma - 17. M. Hon , 20. P. Loos
0

Těžký boj o body čekal Žatec proti Novému Sedlu. Z počátku dvoubrankové vedení bylo ihned smazáno a domácí tak museli o tři body hodně bojovat. Nakonec přeci jen při nich stálo štěstí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ztráta dvoubrankového vedení

Utkání bylo takovým místním derby, protože za Nové Sedlo hraje sedm hráčů, kteří dříve hráli právě za Žatec. Domácí do zápasu vstoupili jak nejlépe mohli, protože již v první minutě se prosadil David Kozlík. O šest minut později přidali druhou branku, o kterou se postaral Rostislav Tatár. V 17.minutě si slabou chvilku vybral žatecký brankář, který chyboval a hosté toho využili vstřelením kontaktního gólu. Další rána pro domácí se odehrála ve 20.minutě, kdy se z trestného kopu prosadil Petr Loos. Remízový stav po brzkém vedení domácích nikdo nečekal a jistě zamrzel nejednoho fanoušku. Výsledek 2:2 v prvním poločase znamenal pro domácí, že jedou od nuly.

Těsná výhra žateckých

Druhá půle byla o bojovnosti, kde domácí jasně chtěli udržet tři body doma a dělalo pro to maximum. Zápa byl vyhecovaný, plný emocí a to k fotbalu neodmyslitelně patří. Stejně tak k němu patří hlavně branky, ale té rozhodující se diváci dočkali až v 73.minutě, kdy se trefil domácí Miloslav Klíma. Velký pozor si museli žatečtí dát na Petra Loose, který je střelecky velmi produktivní, což ukázal i v tomto duelu. Víc gólů mu domácí ale nedovolili a tak utkání skončilo výsledkem 3:2 pro Žatec.



Ohlasy k zápasu


FK Slavoj Žatec B
Plecinda (trenér FK Slavoj Žatec "B"): Poločas 2:2 a pak už to bylo o tom, kdo dá gól. Rozhodlo i to, že jsme uhlídali jejich nejlepšího střelce Petra Loose, kterého dobře pokryl Richard Novotný.




Sestavy


FK Slavoj Žatec B
L. Baloun [-] (25. M. Suško [-] ) - Z. Kulhavý [-] , R. Novotný [-] - R. Tatár [-] , M. Malý [-] , A. Šole [-] , D. Kozlík [-] - - J. Weinhauer [-] (35. P. Votava [-] ) , J. Havelka [-] , M. Klíma [-] , T. Hynek [-]

Nové Sedlo
J. Haštaba [-] - M. Hon [-] , L. Holák [-] , M. Gažo [-] - J. Krupička [-] (70. D. Kačenák [-] ) , M. Hodas [-] , J. Jarolím [-] , J. Holák [-] - J. Černý [-] , P. Loos [-] - J. Novák [-]

ŽK: 87. M. Klíma , 88. M. Suško .
Hráči zápasu: T. Hynek , R. Novotný , J. Havelka - J. Holák , M. Hodas .
Místo: Žatec U Ohře. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Bláha Svatopluk - SPIŠÁK Dušan, PRŮŠA Dominik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.