9:2
(5:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 12:30

7.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kryry nasázely Lomu devět branek


Branky


2. M. Nítek , 25. M. Nítek , 35. M. Břečka , 37. M. Nítek (p.) , 42. M. Nítek , 48. T. Beránek , 64. M. Beránek (p.) , 69. M. Beránek , 90. O. Svída (p.) - 23. J. Liška , 26. J. Liška
0

To byla přestřelka. Jedenáct branek bylo k vidění v Kryrech, kam zavítal celek z Lomu. Štastnější byli domácí, kteří celkem devětkrát rozvlnili síť hostů a udržely doma tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nítkův hattrick

Začátek vyšel výborně domácím, protože už ve 2.minutě zápasu se střelecky prosadil Miloš Nítek. Ve 23.minutě udělaly Kryry hrubku ve středu pole, čehož hosté využili a Jakub Liška vyrovnával na 1:1. Za dvě minuty po vyrovnávacím gólu se opět do vedení dostali domácí, když je podruhé prosadil Nítek. Lom se snažil držet s domácími krok a hned za minut vyrovnal na 2:2, pak už ale na hru domácích nestačil a jen sledoval, jak u Kryr narůstá počet gólů. Do konce první půle se domácí trefili ještě třikrát a výsledek tedy byl 5:2.

Lom obdržel další čtyři branky

Lom byl i ve druhém poločase neškodný a otázkou pouze bylo, kolik dokáží domácí proměnit šancí. A začali hned ve 48.minutě, kdy se mezi střelce zapsal Tomáš Beránek. V 64.minutě naopak pokutový kop proměnil Martin Beránek a za dalších pět minut ten samý hráč zvyšoval na 8:2. Devátou a poslední branku vstřelil v 90.minutě z pokutového kopu Ondřej Svída.



Ohlasy k zápasu


SK "Havran" Kryry
Ondřej Svída (hráč SK "Havran" Kryry): Drželi jsme se kombinační hry bez nějakých těch zakopávaných balónů. Snažili jsme se hrát po zemi, kombinačně po stranách a z toho padly všechny branky. Kopali jsme tři pokutové kopy, ale ty všechny byly oprávněné po jasných faulech.




Sestavy


SK "Havran" Kryry
R. Bartoš [-] - P. Míček [-] , L. Němčák [-] (61. O. Šmejc [-] ) , T. Beránek [-] , M. Sekáč [-] , M. Nítek [-] (79. A. Novák [-] ) , O. Svída [-] , O. Svída [-] , M. Břečka [-] (68. M. Beránek [-] ) , L. Cimr [-] , M. Beránek [-]

SK Viktoria Lom
J. Prosný [-] (90. A. Dbalý [-] ) - J. Liška [-] (66. V. Filo [-] ) , P. Filo [-] , D. Říha [-] , J. Hrubý [-] (57. J. Fořt [-] ) , L. Bureš [-] , L. Strouhal [-] , V. Řehoř [-] , T. Kocur [-] (26. M. Čadek [-] ) , J. Hejsek [-] , T. Forman [-]

ŽK: 56. P. Míček - 19. T. Kocur , 37. J. Hejsek , 52. J. Hrubý , 64. V. Řehoř , 65. J. Liška , 70. L. Strouhal , 70. J. Prosný , 85. J. Fořt .
Místo: Kryry. Počet diváků: 50. Rozhodčí: FIŠL Marek - EICHLER Martin, HUSAR Vladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.