4:2
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 13:30

13.kolo, Ústecký | Děčín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyšláply si Dolní Habartice i na dalšího favorita...?


Branky


19. Z. Starec (p.) , 42. R. Häusler , 60. D. Šolc , 90. R. Häusler - 4. M. Klemera , 89. P. Horvát
0

Domácí Jiříkov čekalo zajímavé utkání. Utkal se totiž dosud s jediným přemožitelem Jiřetína a vstupoval tedy do utkání s mírným respektem, který se mu mohl krutě vymstít

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Snový začátek habartické hře moc nepomohl

Zápas začal pro Dolní Habartice přímo božsky, jelikož už ve 4. minutě vedly po zásluze Michala Klemery, který plně využil Horvátovy přihrávky a vsítil míč do odkryté branky. 1:0. Domácí ale inkasovaná branka nepoložila a svou klasickou kombinační hrou hostující celek přehrávali. V 19. minutě si díky své aktivitě vydobyli pokutový kop, kterého se ujal Zdeněk Starec a bez zaváhání vyrovnal na 1:1. Jiříkovští pokračovali stále  ve svém náporu a v 42. minutě měli výhodu volného nepřímého kopu, z něhož se vynesl míč až do vápna brankáře Lukáše Kouby a nejvyšší osoba na hřišti Roman Häusler nedala habartickému golmanovi příležitost zasáhnout. 2:1. Přestože mělo hostující mužstvo ještě šanci na vyrovnání, stav utkání do poločasu zůstal nezměněn.

Hosté strádali a Jiříkov určoval tempo hry

Druhá polovina začala tak, jak první skončila. Habartice se svými nepřesnými kombinacemi dostávaly pod tlak, čehož využilo vyspělejší domácí mužstvo a v 60. minutě se po nádhérné kolmici se uvolnil David Šolc a přesnou střelou zvýšil na 3:1. I přes nedostatek přesných přihrávek byli hosté schopni si vytvořit výraznější příležitosti, ale všechny tyto možnosti skončily buď vysoko nad nebo v náručí brankáře Vojtěcha Čerkla. Svěřenci Jiřího Mikoláše se prosadili až v předposlední minutě základní hrací doby, kdy po individuální akci skóroval kanonýr Petr Horvát. 3:2. Domácí Spartak ihned však vystavil STOPku všem pochybovačům a brankou v 90. minutě, o kterou se z rohu postaral přesnou hlavičkou znovu Roman Häusler, definitivně zlomil protivníkův odpor. 4:2. 



Ohlasy k zápasu



D. Habartice
Jiří Mikoláš (vedoucí mužstva TJ Dolní Habartice): Narazili jsme na soupeře, který byl velmi kvalitní a kombinačně vyspělý. Nám se bohužel nepodařilo navázat na skvělý výkon z předchozího utkání, a když se k tomu přičte i spousta neproměněných šancí, nedá se s výsledkem nic dělat.



Sestavy


Jiříkov
V. Čerkl [-] - V. Štěpánek [-] (75. D. Jessl [-] ) , J. Bajan [-] (75. J. Hájek [-] ) , D. Šolc [-] , Z. Starec [-] , M. Svoboda [-] (46. Z. Bajan [-] ) , T. Palounek [-] (46. M. Matulík [-] ) , M. Stodola [-] , M. Šolc [-] , R. Häusler [-] , O. Homolka [-]

D. Habartice
L. Kouba [-] - J. Lekner [-] , M. Pudil [-] , P. Horvát [-] , M. Finkes [-] , M. Vencl [-] , V. Mysliveček [-] , M. Klemera [-] , L. Pospíšil [-] , M. Finkes [-] , J. Gaži [-] (46. M. Mandys [-] )

ŽK: 36. M. Šolc - 77. L. Pospíšil .
Hráči zápasu: R. Häusler .
Místo: Jiříkov. Počet diváků: 70. Rozhodčí: ŠŤASTNÝ Zdeněk - BENEŠ Karel, SKABROUTH Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.