1:2p.
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 13:30

13.kolo, Ústecký | Děčín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

TJ Slovan Jiřetín pod Jedlovou - TJ Spartak Boletice nad Labem


Branky


0

Závěr podzimní části Jiřetínu nevyšel, nejdříve prohra v Dolních Habarticích a posléze domácí zaváhání s Boleticemi. Nic se neděje, přestávka je dlouhá a je tu tedy dostatečně velká možnost, nabrat nové síly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jiřetín rychle odpověděl na branku brankou

Jak se dalo očekávat, oba celky si na hřišti nedarovaly ani kousek volného místa a hra byla tedy vskutku vyrovnaná. Přestože obrany obou týmů fungovaly perfektně, větší šance si vytvářeli hosté. To byl jeden z důvodů, proč šly Boletice jako první do vedení. O což se postaral ve 24. minutě Miloslav Šindelář, když využil nepovedeného prodloužení jiřetínského stopera a sám před brankářem Davidem Břeněm své spoluhráče nezklamal. 1:0. Následovala bleskurychlá odpověď domácího celku, který taktéž využil zaváhání boletické defenzivy a po centru z pravé strany skóroval ve skluzu Dominik Materna. 1:1. Slušnou příležitost měl František Prokop, při které sice už přehodil brankáře Vorla, ale povedenému lobu chybělo ještě pár centimetrů, aby zapadla mezi tři tyče. Vzhledem k tomu, že ani po těchto momentech nebyla narušena koncentrace ani jednoho týmu, poločas se dohrával bez větších příležitostí a zákonitě tedy bez dalších branek.

Boletice byly aktivnější, ale branky nepadaly

Oba mančafty rozhodně nastupovaly do druhé půle s broukem v hlavě, jak na sebe vyzrát a vstřelit nějakou tu branku. Obecně těsná osobní obrana trochu polevila, což dalo za vznik zajímavým brankovým situacím. Do jedné z nich se dostal i Jiřetín, ale převážně v nich figurovali fotbalisté z boletického Spartaku. Zejména hlavička Tomáše Beutlera nebo dvojitá šance střídajícího Petra Husáka stojí sice za připomenutí, ale ani jedna z nich nerozvlnila síť za zády domácího golmana. Vše musely rozhodnout penaltové kopy a určit tak mužstvo, které obdrží bonusový bod.

V poslední sérii rozhodl Rantfner

Ačkoliv se to už dalo očekávat, povolení koncentrace stejnak stále nepřicházelo. Oba celky byly ve svých pokusech stoprocentní, až do poslední páté série, kde jiřetínského zaváhání plně využil Lukáš Rantfner. Přiřadil tak svým spoluhráčům poslední podzimní bod, díky němuž se Boletice vyhouply na třetí místo tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Jiřetín p./J.
Aleš Bláha (člen vedení a kapitán klubu TJ Slovan Jiřetín): Závěr sezóny nás nezastihl v nejlepší formě, neboť jsme se museli potýkat s absencemi našich důležitých hráčů. Věřím však, že se tým dá do jara zase dohromady a budeme dál předvádět výkony, jaké od nás naši fanoušci očekávají. Přesto všem hráčům za povedenou podzimní část sezony děkuji.

TJ Spartak Boletice n.L.
Miloslav Šindelář (hrající předseda TJ Spartak Boletice): Hlavním důvodem, proč jsme si neodvezli z Jiřetína tři body, byla obrovská chyba ve 25. minutě, ze které jsme inkasovali vyrovnávací branku. Nebýt ji, myslím si, že by konečný výsledek vypadal jinak.



Sestavy


TJ Slovan Jiřetín p./J.
D. Břeň [-] - F. Bužík [-] , M. Fiala [-] , J. Galata [-] , A. Bláha [-] , J. Winzig [-] , J. Bobelák [-] , L. Školoud [-] , D. Materna [-] , M. Kessler [-] , F. Prokop [-]

TJ Spartak Boletice n.L.
J. Vorel [-] - T. Beutler [-] , M. Janovský [-] , L. Rantfner [-] , R. Klaban [-] , P. Znojemský [-] , M. Švec [-] , S. Šorm [-] , M. Šindelář [-] , M. Hyl [-] , M. Ženíšek [-]

ŽK: 29. M. Fiala , 37. F. Bužík , 43. F. Prokop , 44. M. Kessler - 37. L. Rantfner , 60. M. Ženíšek .
Hráči zápasu: M. Fiala - P. Znojemský .
Místo: Jiřetín p./J.. Počet diváků: 60. Rozhodčí: HAVRAN Jan - HARTIG Libor, LEGNER Tadeáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.