Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

11.kolo, Ústecký | Děčín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnaný šlágr kola...? Kdepak. Jiřetín dále pokračuje v krasojízdě!


Branky


0

Všichni očekávali vyrovnanou bitvu hodné nejvyšší špičce soutěže. Nicméně, to, co předvedli domácí, jen a jen potvrdilo suverenitu podzimního krále děčínského okresního přeboru

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Trpělivost přinesla Jiřetínským "růže"

Vzhledem k počtu vstřelených branek nemá cenu, zaobírat se nególovými příležitostmi a pojďme se soustředit pouze na gólové akce. Vše začalo ve 3. minutě, když se po kombinaci na pravé straně a po pasu Fillipa Bužíka dostal k míči, nikým nehlídaný, Jan Bobelák a vyběhnutého brankáře Čerkla s přehledem přehodil. 1:0. Domácí si dali po této brance 17 minutovou přestávku a až právě ve 20. minutě znovu udeřili poté, co pohotový František Prokok dorazil obávanou pumelenici jiřetínského beka Miroslava Kesslera. 2:0. O 4 minuty později se blýskl pěknou hlavičkou Jaroslav Galata a posléze jediný jiřetínský forvard přidal ve 28. minutě další branku, což rapidně snížilo hostujícímu celku z Jiříkova šance na případný obrat. V první půli bychom to měli vše a diváci byli pochopitelně zvědaví, kolik branek přinese následující poločas.

Jiříkovské rozčarování alespoň lehce zmírnil čestný úspěch

Jiřetín do druhé půle vstoupil soustředěně, s cílem hájit své vedení. Oproti tomu Jiříkov se snažil alespoň o čestný úspěch a stále více otevíral svá zadní vrátka. Výborný výkon obou domácích stoperů Fialy a Nováka byl korunován exhibičním sólem a ranou pod břevno v podání právě jiřetínského stopera Fialy, jenž nedal brankářovi Čerklovi sebemenší šanci. 5:0. Další pohledná kombinace domácích se linula po ose Materna - Winzig - Prokop, na jejímž konci zaúřadovala Bobelákova levačka již podruhé a vymetla levou šibenici. 6:0. V 78. minutě se konečně zaslouženého čestného úspěchu dočkali také jiříkovští fotbalisté, kteří po centru z pravé strany našli úplně volného Vladimíra Škvora a na jeho následnou střelu neměl brankář David Břeń šanci si ani šáhnout. 6:1. Poslední branku utkání vstřelil Jaroslav Galata, který se dravě probojoval k míči a prudkou střelou z úhlu mohl slavit hattrick a definitivně zlomil jiříkovský odpor. Konečných 7:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Jiřetín p./J.
Aleš Bláha (člen vedení a kapitán týmu TJ Slovan Jiřetín p. Jedlovou): Nastoupili jsme do utkání s velkým respektem k soupeři a s obavami jak se nám podaří nahradit zraněného střelce Páchu. Jsme proto rádi, jakým způsobem jsme toto těžké utkání zvládli. Výborně zahrál celý tým včetně všech náhradníků.




Sestavy


TJ Slovan Jiřetín p./J.
D. Břeň [-] - F. Bužík [-] (46. L. Školoud [-] ) , M. Fiala [-] , J. Galata [-] , A. Bláha [-] (46. Š. Bachar [-] ) , J. Winzig [-] , J. Bobelák [-] , M. Novák [-] , D. Materna [-] , M. Kessler [-] , F. Prokop [-] (62. J. Kremina [-] )

Jiříkov
V. Čerkl [-] - D. Jessl [-] , R. Häusler [-] (8. J. Bajan [-] ) , V. Štěpánek [-] (58. J. Hájek [-] ) , O. Homolka [-] , V. Škvor [-] , D. Šolc [-] , Z. Starec [-] , M. Svoboda [-] (46. T. Palounek [-] ) , Z. Bajan [-] , M. Stodola [-] (46. M. Matulík [-] )

ŽK: 33. F. Prokop .
Hráči zápasu: M. Fiala , J. Galata .
Místo: Jiřetín p./J.. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Šefčík Ladislav - JACHIMSTÁL Bohuslav, KROPÁČ František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.