Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 15:00

7.kolo, Ústecký | Děčín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

TJ Kemp Starý Šachov - TJ Spartak Boletice nad Labem


Branky


0

Starý Šachov potvrdil svou sílu na domácím hřišti. Po dobrém výkonu zaskočil favorita z Boletic a gólem v 92. minutě si vynutil pokutové kopy

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Richtrovy dvě branky byly důsledkem snažení celého týmu

Hned v úvodu utkání se Boleticím podařilo nastřelit tyčku, ale to bylo tak vše, co hosté nabídli v úvodních minutách prví půle, protože Starý Šachov začal razantně promlouvat do vývoje klání a svého soupeře přehrával. Zaslouženou odměnou jim byla branka kapitána Jakuba Richtra v 11. minutě, jenž po brejkové situaci neponechal nic náhodě a brankáře Jiřího Vorla bez větších problémů překonal. Domácí tlak neubýval na intenzitě, ale kvůli nepřekonání pozorného Vorla, kterému pomohla i horní část brankové situace, další branku nepřidali. Boletice otupily šachovskou hru situací v 29. minutě, po níž další kapitán Pavel Znojemský zpoza hranice velkého vápna skvostně zakončil a vyrovnal na 1:1. Jenomže o zhruba 5 minut později se šachovští fotbalisté znovu ujali vedení a před chvíli zmíněný Jakub Richtr využil chyby v boletické rozehrávce a svou druhou brankou uzavřel poločasový gólový účet.

Druhá půle patřila Spartaku, ale gól Fliegera v nastavení roztrhal boletické plány

Druhá fáze začala v podobném stylu jako ta předchozí. Hostujícímu celku se znovu nepoštěstilo a trefilo další část Kračmarovo brankové konstrukce. Posléze zařadil boletický Spartak vyšší rychlostní stupeň a pomalu ale jistě otáčel nepříznivý výsledek. Nejprve se prosadil v 63. minutě zkušený útočník Petr Husák, jenž se výborně zorientoval v malém vápně, a o několik minut později si boletičtí vyrobili penaltu, ale Michal Ženíšek ji tentokráte neproměnil. Do vedení se hosté konečně dostali po chytrém uvolnění Tomáše Beutlera a to Lukášem Rantfnerem  v 82. minutě. Když vše už vypadalo, že tři body si odvezou hostující Boletice, nastala druhá minuta nastavení a přišel na řadu domácí rohový kop, v němž vyrostl Miroslav Flieger a poslal utkání do pokutových kopů.

Starému Šachovu penaltová loterie nevyšla, ale i tak musí být s jedním bodem spokojen

Prvně stoprocentní boletičtí exekutoři nepustili svého soupeře ani ke čtvrté sérii a získali pro svůj oddíl příjemné bodové zvýhodnění.



Ohlasy k zápasu



TJ Spartak Boletice n.L.
Miloslav Šindelář (aktivně hrající předseda klub TJ Spartak Boletice nad Labem): I když jsme získali dva body z velmi těžkého šachovského prostředí, nepodali jsme nijak oslnivý výkon a za dva body můžeme být upřímně rádi.



Sestavy


Starý Šachov
L. Kračmar [-] - M. Flieger [-] , O. Klepsa [-] , J. Urban [-] , M. Soukup [-] , J. Richtr [-] , M. Janovský [-] , K. Čerych [-] , M. Kračmar [-] (81. B. Matějček [-] ) , Z. Sladomel [-] , L. Vacek [-]

TJ Spartak Boletice n.L.
J. Vorel [-] - M. Ženíšek [-] , M. Hyl [-] , M. Janovský [-] , P. Znojemský [-] , R. Klaban [-] (46. S. Šorm [-] ) - T. Beutler [-] , L. Rantfner [-] , M. Švec [-] (85. S. Štantejský [-] ) , M. Šindelář [-] - P. Husák [-] (76. L. Jindra [-] ) -

ŽK: 51. M. Janovský , 75. J. Richtr .
Místo: Starý Šachov. Počet diváků: 60. Rozhodčí: PILECKÝ Martin - HARTIG Libor, LEGNER Tadeáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.