R. Janouš 61. (p.)
1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

9.kolo, Ústecký | Litoměřice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Travčice dokázali poprvé zvítězit a postaraly se o překvapení kola


Branky


61. R. Janouš (p.)
0

Travčice se chtěly dostat konečně na vítěznou vlnu a poprvé naplno bodovat a to především před vlastními fanoušky. Třebenice místo toho chtěly potvrdit roli favorita a příblíž se vyšším patrům tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyhrocený první poločas branky nepřinesl

Travčice se snažily hrát od začátku zápasu velmi aktivně a být důraznějším týmem než jejeich soupeř. První šanci si připsali hráči Třebenice, když se do zakončení dostal Matěj Cimr, ale brankář Milan Walentowicz velmi dobře zasáhl a svůj tým podržel. Po ostrém zákroku měl možnost přímého kopu hostující Lubomír Polák, ale trefil pouze zeď, Radek Kašák dostal za tento faul žlutou kartu. Travčice hrály velmi dobře v obraně a svého soupeře nepouštěly do vyložených šancí, ikdyž to často bylo za cenu faulu a obdržení žluté karty. Matěj Cimr se pokoušel prokličkovat ve 22. minutě do vápna domácích a to se mu povedlo, ale poté neuspěl proti velmi dobře chytajícímu Walentowiczemu. Žlutou kartu za faul dostal poté domácí Tyle a Janouš. První poločas nabídl ještě jednu zajímavou šanci a to když se o střelu z delší vzdálenosti pokoušel hostující Miloš Červenka, ale ani on na domácího brankáře nevyzrál a tak se šlo do kabin za nerozhodného stavu 0:0.  

Výborná produktivita přinesla Travčicím první výhru

Travčice se i ve druhé půli především bránily a trpělivě čekaly na svoji šanci. První šanci druhého poločasu měl třebenický Ladislav Niko,a le v dobré pozici hlavičkoval nad bránu. V 56. minutě se o střelu pokoušel Matěj Cimr, ale jeho střela z hranice vápna skončila pouze v rukavicích brankáře. Nejdůležitější okamžik zápasu přišel v 61. minutě, když se po velmi dobrém rohu prosadil ve vápně Roman janouš a dostal Travčice do vedení 1:0. Hráči Třebenice byli rozhození a začali se dopouštět zbytečných chyb a především faulů. Matěj Cimr se pokoušel prosadit v 68. minutě svojí střelou, ale znovu byl proti skvěle chytající Walentowicz. Matěj Cimr poté dostal za protesty k rozhodčímu žlutou kartu a o tři minuty a za zbytečné bránění domácímu brankáři dokonce červenou akrtu a svůj tým tak velmi citelně oslabil. Travčice si již dokázaly dobře pohlídat jednobrankové vedení a poprvé v sezóně zvítězily.  



Ohlasy k zápasu


FK Travčice
Miloslav Sedlák( trenér Travčice): " Naši kluci to zvládli výborně a doufám že je to nakopne k lepším výkonům v dalších zápasech, Výborně si počínala naše obrana především Roman Janouš a skvěle chytal a podržel nás brankář Walentowicz"




Sestavy


FK Travčice
M. Walentowicz [-] - R. Kašák [-] (46. J. Kofr [-] ) , J. Pelíšek [-] , R. Janouš [-] , M. Přibyl [-] - D. Mazánek [-] , T. Plch [-] (91. J. Starý [-] ) , M. Serbený [-] , T. Tyle [-] - M. Kozák [-] (61. M. Pavlíček [-] ) , J. Zimandl [-] -

Třebenice
J. Kohl [-] - J. Richter [-] , T. Zimák [-] (73. M. Přeučil [-] ) , D. Hořejš [-] - V. Krejčí [-] , M. Zdvořák [-] (46. V. Vaishaitl [-] ) , M. Červenka [-] - L. Polák [-] , M. Cimr [-] - L. Niko [-] , M. Krpeš [-]

ŽK: 13. R. Kašák , 30. M. Walentowicz , 35. T. Tyle , 38. R. Janouš , 62. M. Serbený , 65. J. Pelíšek , 86. D. Mazánek - 60. T. Zimák , 77. M. Cimr . ČK: 80. M. Cimr .
Místo: Travčice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Fojta Vladimír - OŽDAN Antonín, LENIK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.





Tabulka Z Skóre B
1 FK Litoměřicko B 21 77:17 57
2 Podřipan Rovné 21 64:22 53
3 Hoštka 21 91:38 48
4 SK Libotenice 21 46:33 42
5 SK Liběšice B 21 39:49 35
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Aleš Nosek 23
2 Tomáš Juraš 22
3 Vladimír Flégl 20
4 Dominik Pešek 18
5 Michal Štulc 16
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Jiří Klik 89 66,9% 3
2 Venca Likeš 87 59,2% 1
3 Radek Hruška 53 38,1% 0
4 Miroslav Liška 24 49,0% 0
5 Jaromír Bělunek 16 57,1% 0
Zobrazit celou tabulku