2:2
(0:1)
22. S. Barták (vl.)
76. P. Walz
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

11.kolo, Ústecký | Louny | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sousedé v tabulce si rozdělili body


Branky


47. M. Hrbík , 56. M. Hrbík - 22. S. Barták (vl.) , 76. P. Walz
0

Krásný Dvůr sehrál utkání s celkem Výškova, který je v tabulce těsně nad ním. Byl to vyrovnaný boj až do konce zápasu se spravedlivou remízou. Domácí tak udrželi podzimní  domácí neporazitelnost.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Smolná teč do vlastní sítě

K poslednímu domácímu utkání nastoupili krásnodvorští hráči proti svému sousedu v tabulce, mužstvu  FK Výškov. Krásný Dvůr si chtěl udržet svoji domácí podzimní neporazitelnost a hosté se zase snažili domácí hráče oloupit o nějaký ten bodík do tabulky. Úvod zápasu naznačoval, že to nebude lehký souboj. První dvě velké šance měli domácí, když ve 12. minutě vlétl do vápna Michal Lesňák, ale jeho střela skončila na břevně už bezmocného brankaře hostí, Tomáš Jaroše. Hned za další minutu mohl skórovat Jaromír Kafka, ale jeho střela skončila na tyči. A tak se naplnilo přísloví, „nedáš, dostaneš“ a ve 22. minutě otevřeli hosté skóre zápasu. Po špatně odvráceném míči ve velkém vápně a následné střele, kterou se už chystal zlikvidovat brankář Jurij Popenko, se do cesty postavil obránce Stanislav Barták a tečoval míč do vlastní sítě. Domácí se snažili ještě do poločasu srovnat stav, ale jejich úsilí vždy včas zastavila obrana hostů, a tak se šlo do kabin za stavu 0 : 1 pro hosty.

Výškov nechtěl prohrát

Domácí ve druhém poločase vlétli na hrací plochu jako vyměnění. Hned ve 47. minutě se jim podařilo vyrovnat gólem Milan Hrbíka a utkání mohlo začít od začátku. Výškovští  se ještě nestačili oklepat po vstřelené brance a do vedení poslal krásnodvorské opět jejich kanonýr Milan Hrbík. Od této chvíle začali domácí přebírat otěže zápasu a čekalo se na další branku, která by přinesla klid do domácích řad. Jak začal čas naplňovat svoji druhou část, hosté ještě ke vstřelení branky zkusili několik brejků. Úspěch se dostavil v 76. minutě, kdy první střela skončila na tyči domácí branky a odražený míč se dostal k osamocenému Petr Walzovi, který srovnal na konečných 2 : 2. I přes konečnou remízu si domácí udrželi svoji domácí podzimní neporazitelnost.



Ohlasy k zápasu


TJ Krásný Dvůr
Miroslav Záržický (trenér TJ Krásný Dvůr): Utkání se neslo od samého začátku v bojovném duchu na obou stranách. Bylo vidět, že se střetly dva týmy sousedící v tabulce. Škoda je opět našich neproměněných šancí, které pak stojí za zbytečnou ztrátou bodů. Remíza je podle mě spravedlivá.




Sestavy


TJ Krásný Dvůr
Y. Popenko [-] - M. Hrouda [-] - L. Kamír [-] , J. Kafka [-] , V. Balog [-] (60. D. Uldrich [-] ) - S. Barták [-] , M. Hrbík [-] - V. Kotrc [-] , M. Lesňák [-] , J. Trávníček [-] (46. L. Vágner [-] ) , M. Zedník [-]

FK Výškov
T. Jaroš [-] - Z. Svoboda [-] , M. Matura [-] , M. Kadrnožka [-] , M. Pokoš [-] - K. Dufek [-] (72. F. Vokáč [-] ) , J. Walz [-] , R. Ihln [-] , T. Walter [-] - P. Walz [-] , R. Tancoš [-] (89. L. Feix [-] ) -

ŽK: 11. M. Zedník , 45. V. Kotrc , 66. L. Vágner - 14. T. Walter , 33. P. Walz , 61. K. Dufek .
Místo: Kr. Dvůr. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Kučera Josef - BECHYNSKÝ Tomáš, LESŇÁK Ondrej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.