2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 15:30

9.kolo, Ústecký | Louny | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žíželice v Černčicích nepřekvapily


Branky


0

První poločas rozhodl o výhře Černčic nad Žíželicemi. Hosté si vybrali slabou chvilku mezi 20. a 27. minutou, kdy dostali dvě branky. Jelikož se jim nepodařilo zakončit žádnou šanci, nepříznivý stav už nezvrátili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodlo sedm minut

Již po necelé minutě hry převzal míč v blízkosti pokutového území Josef Švejda a domácí zachránilo po jeho nenápadné střele břevno. I nadále působili žíželičtí fotbalisté aktivněji, ke své škodě jim však chyběl větší důraz před brankou soupeře. Naopak z prvního vážnějšího ohrožení před brankou Žíželic udeřilo na druhé straně. Hosté si totiž vybrali ve druhé čtvrthodince první půle svoji slabší chvilku, a to je stálo, jak se později ukázalo, ztrátu cenných bodů. Nejprve v 15. minutě využil nedůrazu hostující obrany Luboš Chlouba. Jeho střelu stihl brankář Antonín Kvapil ještě vyrazit, opakovaný pokus si však již našel cestu za jeho záda. O sedm minut později jej prakticky z totožné situace napodobil spoluhráč Jiří Seifert a domácí rázem vedli o dvě branky – 2:0.

Územní převaha Žíželic k brance nevedla

Po změně stran se Žíželice pokusily zvrátit vývoj ve skóre. Měly sice územní převahu, jejich snaha však končila v drtivé většině případů před šestnáctkou Černčic. Nejvíce s nepříznivým stavem mohl zhruba po hodině hry pohnout Josef Švejda. Jeho střelu z přímého volného kopu však brankář domácích Jan Musil skvěle vyrazil. Vinou slabého zakončování se ale Žízelice již více neprosadily a domácí dovedli zápas do vítězného konce.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Žiželice
Jaroslav Feciškanin (administrátor TJ Žíželice): Svému protivníkovi jsme byli minimálně vyrovnaným soupeřem. Předčil nás však v řešení jednotlivých herních situací, a to před oběma brankami. Zatímco my jsme je mnohdy řešili zbytečně složitě, domácí nám předvedli, jaká je ve fotbale v jednoduchosti síla. Navíc, opakovaně se ukázalo, jak citelnou ztrátou byla absence jednoho z našich klíčových hráčů Martina Oppela. Těm, kteří ho na hřišti kvůli jeho onemocnění na poslední chvíli byli nuceni zastoupit, sice nelze upřít snahu, jeho dirigentské schopnosti v obranné řadě však bohužel nahradit nedokázali.



Sestavy


SK Černčice
J. Musil [-] - D. Vacek [-] , D. Laurich [-] , R. Škuthan [-] , R. Holler [-] - L. Chlouba [-] (77. T. Vild [-] ) , J. Seifert [-] , Z. Šus [-] , T. Halíř [-] - P. Vild [-] , T. Hlinka [-] (46. V. Horčička [-] ) -

TJ Žiželice
A. Kvapil [-] - T. Večeře [-] , L. Drchal [-] , R. Bašus [-] - J. Blacha [-] , J. Švejda [-] , L. Dormišev [-] , P. Zuščík [-] , I. Teuber [-] (46. J. Zamrzla [-] ) - M. Panský [-] , L. Seman [-] -

Hráči zápasu: J. Seifert , L. Chlouba - A. Kvapil , J. Zamrzla .
Místo: Černčice. Počet diváků: 89. Rozhodčí: Janouš Miroslav - VYDRA Jiří, ŠRAMOTA Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.