2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

7.kolo, Ústecký | Louny | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnaná bitva pro Krásný Dvůr


Branky


0

Krásnodvorští přivítali na svém hřišti nováčka soutěže a ten je v zápase hodně potrápil. Domácé hned v úvodu vstřelili branku, ale o vítězství se strachovali téměř celý zápas. Pojistku trefil tři minuty před koncem jejich útočník  Milan Hrbík.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlá branka a pak trápení

V utkání s nováčkem letošního ročníku se krásnodvorští fotbalisté pořádně potrápili. Na začátku utkání měli mírnou herní převahu, ze které vytěžili úvodní branku. V 8. minutě, po pěkném průniku do lubenecké obrany, ji vstřelil Michal Lesňák. Kdo si ale myslel, že je to začátek domácího brankostroje z minulých kol, tak se mýlil.  Lubenečtí poté ještě více zhustili prostor před svým pokutovým územím a podnikali nebezpečné protiútoky. Domácí hráči si přesto vytvořili další šance, ale jejich nemohoucnost při zakončení byla žalostná. Zejména kanonýr Milan Hrbík trestuhodně zahodil tři tutovky. Ve 30. minutě se dostal ke střele kapitán Lukáš Kamír, ale míč zastavila tyč branky Jana Guckého. V poslední minutě poločasu šli sami na jednoho obránce Milan Hrbík s Michalem Lesňákem, ale ten dobře přečetl jejich úmysl a jejich šanci zneškodnil. Do kabin se šlo za stavu 1 : 0 pro domácí.

Pojistka padla těsně před koncem

Do druhé půle nastoupili lubenečtí jako vyměnění, protože vycítili šanci na vyrovnání skóre a začali napadat akce krásnodvorských už na jejich půlce. Ti měli s touto hrou trochu problémy a opět během deseti minut zahodil tři gólové šance střídající Lukáš Vágner. Hosté začali stále zvyšovat obrátky a nepustili domácí z jejich poloviny. V těchto momentech podržel krásnodvorské hráče brankář Jurij Popenko, když dobře vyřešil několik šancí hostí. Do závěrečných minut přišlo prostřídání některých domácích hráčů, s cílem zvýšit v závěrečných minutách tlak na lubeneckou branku, a to se projevilo i na herním projevu. Do dobrých šancí se opět dostal Milan Hrbík i Václav Kotrc, ale domácí borci se opět neprosadili. To už se na hřišti schylovalo k dramatu. O vstřelení branky usilovala obě mužstva. Šťastnější ale byli domácí, když v 87. minutě vstřelil branku Milan Hrbík, který po samostatném úniku na branku překonal lubeneckého brankáře Jána Guckého.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Krásný Dvůr
Miroslav Záržický (trenér TJ Krásný Dvůr): Pro nás to byly těžce vybojované body a lubeneckým fotbalistům patří pochvala za bojovný výkon po celé utkání.

TJ Spartak Lubenec
Jiří Korf (asistent trenéra Tj Spartak Lubenec): Herně jsme se zlepšili, ale naší slabinou je proměňování šancí. Opět jsme na to doplatili, když jsme nedali branku. Soupeř je bohužel dal na začátku a na konci. Opět nás trochu zaříznul pomezní rozhodčí, který evidentně nodmával postavení mimo hru.



Sestavy


TJ Krásný Dvůr
Y. Popenko [-] - M. Hrouda [-] , V. Paul [-] , S. Barták [-] , L. Kamír [-] - M. Trávníček [-] (67. V. Balog [-] ) , V. Kotrc [-] (80. D. Uldrich [-] ) , M. Lesňák [-] , M. Elbogen [-] (46. L. Vágner [-] ) - M. Hrbík [-] (89. S. Černý [-] ) , J. Kafka [-] -

TJ Spartak Lubenec
J. Gucký [-] - L. Bezemek [-] , M. Kadlec [-] , L. Horský [-] , R. Wirth [-] (56. K. Zukal [-] ) , D. Polena [-] , P. Ledvina [-] , S. Vopat [-] , Z. Vukliševič [-] , J. Kuchár [-] , J. Kohout [-]

ŽK: 23. V. Kotrc , 73. V. Paul - 90. J. Kohout .
Místo: Kr. Dvůr. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Štafa Pavel - PODROUŽEK Luboš, ZEDNÍK Jindřich (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.