0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 11:00

10.kolo, Ústecký | Louny | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vrbno potvrdilo kvalitu a vyhrálo v Cítolibech


Branky


0

V Cítolibech se čekal vyrovnaný zápas, ale domácí se netrefili do brány. Naopak hosté z Vrbna se třikrát radovali z gólu a zaslouženě si vezou domů tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas rozhodla jedna branka

Do Cítolib přijelo vedoucí mužstvo soutěže a očekával se vyrovnaný boj. Hosté z Vrbna však byli proti a 27. minuta přinesla gól z jejich kopaček. Po zahraném rohovém kopu se do cítolibské brány trefil Jiří Sunkovský.

Cítoliby neproměnily žádnou šanci

Do druhého poločasu nastoupili domácí nabuzeni k podání lepšího výkonu a minimálně k vyrovnání stavu. Měli územní převahu a míč více na kopačkách, ale nedokázali proměnit ani jednu vyloženou šanci. Naopak Vrbno z řady šancí rozhodlo a přidalo ještě dva góly. V 53. minutě přidal druhý Vít Sailer a pět minut před koncem dal třetí branku Marcel Sailer. Vrbno tak potvrdilo vedení v tabulce.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Vrbno nad Lesy
Jan Šlajcher (předseda TJ Vrbno nad Lesy): Vysilující utkání nám přineslo cenné body.



Sestavy


SK Cítoliby B
P. Brindler [-] - L. Pokorný [-] (56. P. Zandal [-] ) , M. Šulc [-] , P. Bradáč [-] - D. Vrána [-] (46. S. Římovský [-] ) , T. Sábl [-] , J. Kolařík [-] , D. Kabele [-] - L. Horváth [-] , R. Šiška [-] (56. V. Jánský [-] ) , J. Škoda [-]

TJ Vrbno nad Lesy
D. Fousek [-] - M. Čejka [-] , J. Šubrt [-] , V. Sailer [-] (82. M. Sailer [-] ) , J. Sunkovský [-] (46. J. Vondráček [-] ) , J. Sýkora [-] (65. J. Šlajcher [-] ) , A. Marek [-] , M. Kavka [-] , J. Rajlich [-] , J. Šubrt [-] (89. J. Štálik [-] ) , J. Novák [-] (86. R. Amler [-] )

ŽK: 6. P. Bradáč .
Místo: Cítoliby. Počet diváků: 86. Rozhodčí: Vydra Jiří - KREJCAR Tomáš, BARTL Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.