Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 14:30

4.kolo, Ústecký | Louny | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Postoloprtská smršť


0

Postoloprtskému béčku se se v posledních zápasech daří, hrají neskutečný ofenzivní fotbal, což dokázali i na hřišti v Chožově. Domácím dali osm branek a usadili se na předních příčkách soutěže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chožov se nestačil divit

V posledních utkáních se postoloprtskému béčku daří. Prohráli  jen v prvním zápase sezóny v Chlumčanech a pak to je v jejich podání ofenzívní super jízda. Na tuto jízdu narazili chodovští fotbalisté. Hostům stačilo dvacet minut a pohodlně vedli 1:4. Domácím se podařil jen jeden výpad. Martin Lang prošel postoloprtskou obranou jako nůž máslem a dal tak pouze jednu branku domácích. Těsně před koncem poločasu přidal pátý zářez Lukáš Hrbek a bylo prakticky o zápase rozhodnuto.

Vyrovnaná druhá půle

Ve druhém poločase se vzhledem výsledku první půle hra trochu vyrovnala. Což se dalo očekávat. Hosté sice polevili z nasazení, ale přesto dokázali vstřelit ještě tři branky. Domácím se podařilo odvrátit hrozivý debakl dvěma góly v závěru utkání. Hosté tak vyhráli čtvrté utkání v řadě a okupují přední příčky soutěže.



Ohlasy k zápasu



FK Postoloprty B
Daniel Zíbrt (asistent tenéra FK Postoloprty B): Vzhledem k přeložení zápasu jsme hráli bez pomoci hráčů z našeho áčka. Celkově jsme podali kvalitní výkon, byli jsme jasně lepším týmem a po zásluze vyhráli.



Sestavy


TJ Sokol Chožov
P. Kučerský [-] - J. Mindl [-] - J. Souček [-] , P. Koubek [-] , M. Souček [-] , R. Stránský [-] - J. Koubek [-] - O. Vávra [-] , J. Řežábek [-] , M. Lang [-] , V. Stránský [-] (61. R. Koubek [-] )

FK Postoloprty B
M. Malecký [-] - Z. Kouba [-] (46. P. Verner [-] ) , J. Kocina [-] , M. Šubert [-] , E. Bránický [-] , M. Černohorský [-] , L. Hrbek [-] , P. Šubert [-] , J. Malecký [-] , P. Sachinidis [-] , M. Ďuračka [-]

ŽK: 42. P. Kučerský - 8. P. Šubert .
Místo: Chožov. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Šebek Václav - STRÁNSKÝ Stanislav (N), VACURA Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.