4:3
(3:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 17:00

3.kolo, Ústecký | Louny | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Střelecká přestřelka v Postoloprtech


Branky


10. M. Šubert , 12. L. Hrbek , 18. Z. Kouba , 62. Z. Kouba - 2. J. Sýkora , 14. J. Sunkovský , 44. A. Marek (p.)
0

Atraktivní fotbal přesahující rámec III. třídy se hrál v Postoloprtech. Obě mužstva začala utkání velmi ofenzívně a v prvních 18ti minutách hry padlo pět branek! Hráči Vrbna ještě stihli do poločasu  z penalty vyrovnat na  3:3, ale rozhodnutí přišlo v 62. minutě zápasu z kopačky domácího Zdeňka Kouby. Postoloprtští tak potvrdili střeleckou formu, když z posledních tří utkání vstřelili 16 branek a získali do tabulky 9 bodů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Parádní začátek zápasu

Utkání přineslo kvalitní hru na obou stranách. Hosté se rychle ujali vedení už ve 2. minutě po rohovém kopu, kdy se neomylně trefil do postoloprtské brány Jan Sýkora. Poté se hra přelévala z jedné strany na druhou a branky padaly jak na běžícím pásu. Nejprve v 10. minutě vyrovnal Miroslav Šubert a za další 2 minuty šli postoloprtští do vedení 2:1. Branku vstřelil Lukáš Hrbek. Ovšem během následujících dvou minut dokázali hráči Vrbna vyrovnat Jiřím Sunkovským. Další branka na sebe dlouho nenechala čekat. V 18. minutě poslal domácí do vedení Zdeněk Kouba. Poločasové skóre 3:3 uzavřel hráč Vrbna Adam Marek z pokutového kopu.

Rozhodl Zdeněk Kouba

Ve druhém poločase se opakoval kvalitní fotbal, kdy obě mužstva předváděla atraktivní útočnou hru. Rozhodnutí přišlo v 62. Minutě a domácí strhli vítězství na svou stranu. Úspěšným střelcem byl v tomto zápase dvougólový Zdeněk Kouba. Vrbenským se nepodařilo proměnit závěrečné šance ve vyrovnávací gól a stav se už do konce zápasu nezměnil.



Ohlasy k zápasu



TJ Vrbno nad Lesy
Jan Šlajcher (předseda TJ Vrbno nad Lesy): Velmi svižná a kvalitní hra s řadou pěkných akcí. Rozhodly naše neproměněné šance v závěru utkání. Úroveň předvedeného fotbalu převyšovala standard III. třídy.



Sestavy


FK Postoloprty B
M. Kotlář [-] - E. Bránický [-] , D. Zíbrt [-] , M. Černohorský [-] , L. Hrbek [-] (70. J. Kocina [-] ) , P. Šubert [-] , J. Malecký [-] , P. Ploc [-] , Z. Kouba [-] , M. Ďuračka [-] (62. J. Frydrych [-] ) , M. Šubert [-] (67. K. Papežík [-] )

TJ Vrbno nad Lesy
D. Fousek [-] - J. Sýkora [-] , J. Vondráček [-] , J. Říha [-] , M. Kavka [-] , J. Rajlich [-] - A. Marek [-] , J. Šubrt [-] (70. M. Čejka [-] ) , J. Sunkovský [-] (74. J. Šlajcher [-] ) , J. Novák [-] (62. R. Amler [-] ) - V. Sailer [-] -

ŽK: 44. J. Malecký - 22. J. Vondráček , 24. J. Sunkovský , 32. M. Čejka .
Hráči zápasu: J. Říha , J. Sýkora .
Místo: Postoloprty. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Štafa Pavel - GRUND Jaroslav (N), ŠUBRT Milomír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.