2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

12.kolo, Ústecký | Ústí nad Labem | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sebuzín padl v Petrovicich


Branky


51. J. Houda , 70. P. Král
0

12.kolo Okresního přeboru nabídl atraktivní zápas dvou mužstev z popředí tabulky a to  Hraničář Petrovice a TJ Sebuzín. Ambiciozní hosté, kteří zvítězili z posledních čtyř zápasů pouze jednou, přijeli na půdu domácích s jasnou taktikou odvézt tři body. Zápas se nakonec povedl spíše domácím, kteří si nakonec zaslouženě připsali tři body do tabulky...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Začátek zápasu se nesl ve znamení oboustranného oťukávání. První se osmělili domácí, ale nepotykali s koncovkou. V dalším průběhu prvního poločasu drželi míč na kopačkách více hráči Sebuzína, ale s koncovkou na tom byli podobně jako domácí hráči. Vyrovnaný první poločas skončil bez branek.

Petrovice v druhé půli lepším celkem

Druhá půle zápasu začala lépe pro domácí. V padesátédruhé minutě, po chybě hráčů Sebuzína, dostal do vedení domácí záložník Jiří Houda - 1:0. Následně se hosté snažili o vyrovnání, ale zároveň začali produkovat větší množství chyb v defenzivě čehož využíval celek Petrovic. Jednu z mnoha šancí domácích využil v sedmdesáté minutě Pavel Král - 2:0. Sebuzínští se dál snažli o kontaktní branku, ale po většinou ohrožovali domácího gólmana střelami zpoza šestnáctky a domácí podnikali útoky do otevřenější obrany hostů. Stav se již ale do konce zápasu nezměnil. Petrovice si tak po zásluze připsali cenný skalp jednoho z favoritů soutěže.



Ohlasy k zápasu


SK Hraničář Petrovice
Roman Glaser - trenér: "Vyrovnaný první poločas, více šancí jsme měli my. Druhá půle jednoznačně v náš prospěch. Nevyužili jsme ještě další šance a hosté můžou být rádi, že výsledek skončil jen 2:0."

TJ Sebuzín
Vladimír Strnad- trenér: "Vyrovnaná první půle, možná že jsme měli trochu více ze hry. Ve druhé půli jsme udělali více chyb než domácí a to rozhodlo zápas. "



Sestavy


SK Hraničář Petrovice
R. Zavadil [-] - J. Kaczynski [-] , R. Liška [-] , M. Plosza [-] , V. Machek [-] - Z. Čihák [-] (81. P. Dittrich [-] ) , J. Houda [-] , M. Plosza [-] (46. V. Feix [-] ) , P. Král [-] - O. Liška [-] (85. J. Průša [-] ) , M. Povejšil [-] (50. M. Čihák [-] ) -

TJ Sebuzín
M. Sýs [-] - T. Vodrážka [-] , B. Kubát [-] , P. Smatana [-] , J. Lacina [-] - J. Světlý [-] (66. M. Strnad [-] ) , P. Jaroš [-] (78. J. Marek [-] ) , A. Schmidt [-] , J. Kubát [-] (57. J. Ehl [-] ) , Z. Kubát [-] , P. Burgr [-] - -

ŽK: 80. P. Král - 42. A. Schmidt .
Hráči zápasu: J. Houda .
Místo: SK Hraničář Petrovice o.s.. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Mollinger Lukáš - FLADE Jens, FORMÁNEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.