Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

9.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vstiš doma zaváhala, poslední Chlumčany si odváží první 3 body v sezóně


Branky


0

Trápící se Chlumčany na první body čekali až do 9. kola a s hrozivým skóre 4:27 byly v okresním přeboru jednoznačně poslední. Nový impuls mohl do týmu vnést nový trenér Sláma. Domácí Vstiš chtěla zase odčinit vysokou porážku 5:0 z minulého kola.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil nerozhodně

Do zápasu šli hosté pod vedením nového trenéra a hned od úvodu zápasu to vypadlo, že taktikou byla pevná obrana s rychlým přechodem do útoku. Domácí se hodně nadřeli, aby si vytvořili nějaké výraznější gólové příležitosti. Hned v úvodu proměnil brejkovou situaci hostující Tomáš Lachman 0:1, na to ale stihli domácí ještě odpovědět a to zásluhou Ondřeje Vodičky 1:1. Do konce poločasu už se hra odehrávala spíše mezi vápny a tak se šlo do kabin za nerozhodného stavu.

 

Ve druhém poločase se obraz hry nezměnil

Do druhého poločasu šli hosté se stejnou taktikou, což se jim náramně vyplácelo. V 53. minutě šli hosté opět do vedení, kdy po trestném kopu skončil míč v síti 1:2, autorem branky byl Václav Křivan. Tlak domácích stále narůstal, ale bohužel pro domácí fanoušky bez vstřeleného gólu. Poslední hřebíček do rakve zarazil domácím v 78. minutě hostující Tomáš Beníček, kdy to opět z brejkové situace skončilo gólem. Domácí už se gólově neprosadili a Chlumčany si odváží první cenné body. 



Ohlasy k zápasu


TJ Družstevník Vstiš
Jakub Vodička: Byli jsme lepší, drželi jsme balón a hra se spíše odehrávala na soupeřově polovině. Hosté využili brejky a my si nedokázali vytvořit žádnou pořádnou gólovou příležitost

TJ Keramika Chlumčany B
Trenér Sláma: Vstiš byla výrazně lepší, ale my jsme proměňovali brejky. Takže jsme rádi za první tři body



Sestavy


TJ Družstevník Vstiš
M. Košan [-] - A. Ježek [-] (70. J. Čmelínský [-] ) , D. Malý [-] , T. Maday [-] (79. K. Bohmann [-] ) , P. Purdeš [-] (59. M. Švec [-] ) , P. Švec [-] , J. Pyrgal [-] , M. Korčík [-] , T. Krejčí [-] , J. Vodička [-] , O. Vodička [-]

TJ Keramika Chlumčany B
M. Hůla [-] - K. Dolanský [-] (46. J. Šimek [-] ) , M. Lösch [-] , F. Lösch [-] , T. Lachman [-] , V. Křivan [-] , J. Vajai [-] , J. Kastner [-] , T. Beníček [-] , Z. Havlíček [-] , M. Vojáček [-]

ŽK: 57. P. Purdeš , 87. T. Krejčí - 17. M. Vojáček , 63. J. Šimek , 65. T. Lachman , 87. J. Kastner . ČK: 90. J. Kastner .
Hráči zápasu: M. Hůla .
Místo: Tráva. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Orlík Vladimír - ŠVEC Petr (N), MÍŠEK Robert (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.