Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 11:00

11.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Střížovice si doma poradily


Branky


0

Pro Střížovice to bylo povinné vítězství. Nicméně hosté se snažili a domácí museli rozhodovat v druhé půli. K utkání nebyl přítomen hlavní sudí, tudíž jako laik se píšťalky ujal Jiří Nováček.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnání v závěru

Domácí měli do utkání lepší vstup než hosté. Už v 6. minutě se po trefě Martina Houdka ujali vedení 1:0. Domácí měli v celém průběhu zápasu více šancí a i díky hrajícím dorostencům byli celkově aktivnější. Hostům se podařilo vyrovnat a zároveň poslat branku domácím do šatny. V 45. minutě se za hosty prosadil kapitán Jaroslav Valíček a poločas skončil smírně 1:1.

Domácí rozhodli

Ve druhé půli se už trefovali jen domácí. V 62. minutě se prosadil Jiří Nováček a domácí vedli 2:1. Těsně před finálním hvizdem rozhodčího přidal další trefu pro domácí v 90. minutě utkání Jan Doležal. Utkání skončilo 3:1 a domácí si připsali další 3 body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Střížovice
Jiří Nováček: Nemám co bych k tomu řekl. Sám jsem utkání pískal. Byli jsme lepší a výsledek absolutně odpovídá průběhu. Byl to vyhrocený zápas, protože chyběl rozhodčí, kdyby rozhodčí byl, vypadalo by to jinak. Obě mužstva jsou velice impulzivní, takže při první náznaku diskuse čí vzájemných konfliktů, jsem se nebál sáhnout po kartě.




Sestavy


TJ Sokol Střížovice
V. Hrubý [-] - J. Hrubý [-] , J. Volf [-] , J. Doležal [-] - V. Běhálek [-] , M. Brejcha [-] , M. Houdek [-] , V. Houdek [-] , V. Volf [-] - J. Čížek [-] , J. Nováček [-]

TJ Sokol Soběkury
P. Šesták [-] - M. Šíp [-] , L. Turek [-] , J. Valíček [-] , T. Velkoborský [-] , T. Vlach [-] , M. Naar [-] , M. Königsmark [-] , M. Oberdörfer [-] , L. Matas [-] , L. Bedenk [-]

ŽK: 30. V. Houdek , 85. V. Běhálek - 30. M. Šíp , 85. T. Vlach .
Místo: Tráva. Počet diváků: 65.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.