P. Braun 82.
1:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 16:00

7.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hradec až v závěru rozhodl o svém vítězství


Branky


82. P. Braun - 15. M. Bečvář , 90. J. Hrdina ml. (p.)
0

Hradec nastoupil proti soupeři, proti kterému zkrátka bodovat musí. Na dnešní hubené vítězství se jeho hráči ale museli pořádně zapotit a mnoho nechybělo, aby musely rozhodovat penalty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Překvapivě vyrovnané

Zápas se hrál až překvapivě vyrovnaně. Oba celky měly své šance a příležitosti. Tabulkový rozdíl na hřišti znát a zápas se pro Hradec přestal jevit tak snadný jako před začátkem utkání. Hosté se ale poměrně brzy dostali do vedení. V 15. minutě se prosadil útočník Michal Bečvář a Hradec vedl. Hra byla po zbytek poločasu vyrovnaná bez karetních trestů. V 33. minutě hosté střídali. Poločas skončil 0:1.

Rozhodnutí v závěru

Druhá půle plynule nevázala na tu první. Hrál se vyrovnaný fotbal a domácí předváděli velice kvalitní a překvapivě dobrý výkon. Po střídání domácích padla překvapivé vyrovnávací branka. Josef Urbánek se posunul do útoku a zatáhl míč k rohovému praporku. Odtud přesně nacentroval do vápna. V 82. minutě pouze sklepával hlavou do brány Pavel Braun a bylo zaděláno na senzaci. Bohužel pro domácí se hosté dovedli opět prosadit. Těsně před posledním hvizdem sudího se v 90. minutě prosadil Jiří Hrdina. Domácí už nedovedli odpovědět během krátké chvíle, která zbývala do konce utkání a hosté získali 3 body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Záluží
Petr Zahradník: Pro mě byl zápas až překvapivě vyrovnaný. Doufali jsme že dokážeme remizovat, ale bohužel. Celý zápas se hrálo na obě strany a myslím, že jsme chvilkami byli lepší.




Sestavy


TJ Sokol Záluží
D. Míka [-] - L. Mlnařík [-] (55. V. Zahoř [-] ) , P. Braun [-] , J. Šmidingr [-] , J. Urbánek [-] , P. Motyčák [-] , L. Pondělík [-] , Z. Vacek [-] , P. Zahradník [-] , M. Hnilička [-] , V. Schamberger [-]

SK Hradec 1946
P. Kosť [-] - B. Andrle [-] , O. Kiss [-] , T. Vozabule [-] (33. R. Lukášek [-] ) , R. Straka [-] - O. Lihm [-] , Š. Kundrata [-] , J. Hrdina ml. [-] , J. Šubrt [-] - M. Bečvář [-] (85. J. Janeček [-] ) , P. Andrle [-] (89. J. Šmejkal [-] )

Místo: Tráva. Počet diváků: 112. Rozhodčí: Křen Jiří - TŘEŠTÍK Ladislav (N), KAŠE Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.