Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

6.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hradec doma deklasoval Soběkury


0

Soběkury mohly dnes pouze překvapit. Za hosty proti jasně favorizovanému Hradci nastoupili vysocí obránci hostů, kteří měli hrou pořádně zamíchat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Překvapení hostů

Do zápasu vstupovali lépe domácí, kteří už v 2. minutě vedli zásluhou Jiřího Hrdiny ml. Domácí se snažili nakopávat míče směrem vpřed, ale s tím si obrana hostů, které potřebné centimetry rozhodně nechybí, dovedla poradit a držela stav 1:0. Dlouho se hrálo bez výraznějších událostí, až ve 42. minutě vyrovnával stav utkání na 1:1 hostující záložník Denis Vidinli. Do konce poločasu se stav utkání neměnil.

Kanonáda domácích

Do druhé půle vstoupili domácí s odlišnou taktikou. Rychlá kombinace po zemi dělala hostům potíže a z toho tězili domácí. V 50. minutě poslal domácí do vedení opět Jiří Hrdina ml. V 55. minutě viděl žlutou kartu Soběkurský Jan Hajšman. V krátkém sledu se dvakrát po sobě trefil v 58. a v 60. minutě Jiří Šubrt a domácí vedli 4:1. Domácí měli místy až drtivý tlak. V 65. minutě už na 5:1 zvyšoval Jiří Hrdina ml. , který tímto gólem dovršil hattrick. V 75. minutě se za domácí trefil René Fischer. Hned poté se trefil i Jiří Hrdina st. v 76. minutě a Hradec vedl už 7:1. Na konečných 8:1 upravil stav zápasu v 80. minutě Jaroslav Janeček.



Ohlasy k zápasu


SK Hradec 1946
Miroslav Marko, trenér SK Hradec 1946: První poločas jsme nehráli to, co jsem si představoval. O přestávce jsme si vysvětlili, že budeme hrát po zemi a potom jsme si s nimi už hladce poradili. Myslím, že výsledek 8:1 je pro hosty stále lichotivý.




Sestavy


SK Hradec 1946
P. Kosť [-] - J. Šubrt [-] , M. Liebel [-] , B. Andrle [-] , O. Kiss [-] - O. Lihm [-] (75. J. Hrdina st. [-] ) , J. Kaplan [-] (61. J. Janeček [-] ) , Š. Kundrata [-] , J. Hrdina ml. [-] - M. Bečvář [-] (72. R. Fisher [-] ) , T. Vozabule [-]

TJ Sokol Soběkury
P. Šesták [-] - T. Velkoborský [-] , J. Valíček [-] , D. Vidinli [-] , M. Oberdörfer [-] (75. J. Turek [-] ) , M. Šíp [-] , J. Hajšman [-] , L. Matas [-] , L. Turek [-] (57. J. Tušek [-] ) , T. Vlach [-] , L. Bedenk [-]

ŽK: 55. J. Hajšman .
Místo: Tráva. Počet diváků: 182. Rozhodčí: Křen Jiří - FIŠER František (N), ŠESTÁK Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.