1:5
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 16:30

6.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Střížovice hladce porazily Nezbavětice


Branky


52. M. Gavora - 12. V. Hrubý ml. , 14. V. Volf , 32. V. Houdek , 86. V. Volf , 89. J. Volf
0

Střížovice jakožto pátý celek soutěže nastoupily proti tomu desátému. Před Střížovicemi nebylo jednoduché utkání, ale přesto potřebovaly 3 body, pokud se nechtěly propadnout v tabulce. Nebýt zbytečného vyloučení z řad domácích, hrál by se patrně jiný zápas.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyloučení domácích

Začátek utkání nezačal pro domácí vůbec dobře. Přesto, že se hrálo na obě strany a obě mužstva měla své šance, tak skórovali hosté. V 12. minutě poslal hosty do vedení 0:1 obránce Václav Hrubý. Na 0:2 zvyšoval záložník hostů Vladimír Volf. Ve 23. minutě dostal obránce domácích Jan Dinebier červenou kartu za udeření hostujícího útočníka Jiřího Nováčka a domácím se šance na body z tohoto zápasu značně změnšila. V 32. minutě byl stav utkání už 0:3 zásluhou Václava Houdka, který po přesném centru Jiřího Nováčka skóroval z první. Do konce poločasu se víc událostí nestalo.

Jednoznačná záležitost

V druhé půli měli hosté zápas plně ve svých rukou. Přesto, že domácí Milan Gavora v 52. minutě snižoval stav na 1:3, tak hosté na hřišti dominovali. S vědomím pohodlného náskoku vedli zápas k vítěznému konci. V 68. viděl žlutou kartu domácí Milan Gavora a v 73. minutě viděl tutéž barvu od rozhodčího hostující obránce Václav Hrubý. Poslední komstickou úpravu skóre zařídili hosté v samotném závěru. V 86. minutě se trefil opět Vladimír Volf a a v 89. minutě skóroval Jan Volf. Zápas skončil 1:5 především díky vyloučení domácího obránce po zbytečném faulu.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Střížovice
Jiří Nováček: Do vyloučení domácího obránce se hrál vyrovnaný zápas. Poté se domácí stáhli a my jsme byli určitě lepším týmem.



Sestavy


SK Nezbavětice
L. Sedlák [-] - J. Bureš [-] , J. Koubek [-] , M. Česal [-] , V. Fajfrlík [-] , M. Gavora [-] , V. Šebek [-] , O. Kail [-] , T. Hofrajtr [-] , D. Zikmund [-] , J. Dinebier [-]

TJ Sokol Střížovice
O. Pelikán [-] - V. Hrubý ml. [-] , R. Klíma [-] , J. Volf [-] - V. Volf [-] , M. Houdek [-] , M. Brejcha [-] , V. Hrubý [-] , V. Houdek [-] - J. Čížek [-] , J. Nováček [-]

ŽK: 68. M. Gavora - 73. V. Hrubý ml. . ČK: 23. J. Dinebier .
Místo: Tráva. Počet diváků: 65. Rozhodčí: Kanta Vlastimil - RUDA Daniel, ŠIMEK Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.