0:1
(0:1)
37. J. Macho
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 13:30

13.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Záchranářský duel rozsekla jediná branka, radoval se Bezvěrov!


Branky


37. J. Macho
0

Duel dvou týmů ze spodku tabulky vyzněl lépe pro hosty, kteří udeřili v závěru první půle a vítězství si již do koce střetnutí pohlídali.

 

  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Oba týmy na tom byly před dnešním utkáním velmi podobně. Za posledních pět utkání shodný zisk tří bodů – Bezvěrov vyzrál na Trnovou, Dolní Bělá rozstřílela Blatnici. I v tabulce bylo postavení podobné. Oba soky dělil jediný bod a byly v průběžné tabulce sousedé. První půle příliš vzruchu nepřinesla, rozhodnutí však ano. Ale nepředbíhejme. Už už to vypadalo, že fanoušci, kteří si našli po sobotním obědě cestu přímo na stadion, se branky nedočkají. Když v tom se v dobré pozici po kombinaci svého týmu zjevil Jakub Macho, jehož umístěná střela mimo dosah Polívky skončila až v síti. Poločasový výsledek tak byl určen, změnit mohla něco na výsledku ještě něco druhá část.

 

Ale nestalo se tak. Střetnutí bylo i nadále velmi vyrovnané, oba celky sice měly možnost se skórem pohnout, ovšem ve střeleckém zápise zůstala pouze jediné branka. Domácí tak ani přes dvouminutové nastavení nedokázali manko z první půle dohnat a po posledním fouknutí do píšťalky sudího Langa vystřelily nahoru ruce hráčů Bezvěrova. Ten tak v tabulce svého dnešního soupeře přeskočil a přezimuje dvanáctý, Dolní Bělá po slibném začátku končí předposlední s jednobodovým náskokem na poslední Trnovou.           



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dolní Bělá
Matoušík Lukáš: „Smolný zápas, který rozhodl jediný gól.“

TJ Sázavan Bezvěrov
Sýkorová Eva: „Utkání bylo to vyrovnané, měli jsme více štěstí.“



Sestavy


TJ Sokol Dolní Bělá
J. Polívka [-] - O. Sýba [-] , J. Volf [-] , L. Pešička [-] , J. Koudela [-] - M. Michal [-] , D. Koudela [-] , T. Bušek [-] , L. Pešička [-] (74. P. Kaprál [-] ) - M. Bernášek [-] , L. Kolář [-] (65. J. Turjanica [-] )

TJ Sázavan Bezvěrov
J. Nekvapil [-] - P. Bubník [-] , V. Hlavatý [-] , M. Novák [-] , J. Macho [-] , J. Šulc [-] , M. Kanát [-] (84. J. Rada [-] ) , P. Šulc [-] , J. Osvald [-] , M. Metlický [-] , P. Šulc [-]

ŽK: 75. J. Koudela - 36. P. Šulc .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: LANG Josef - MATOUŠÍK Lukáš (N), PYTÁK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.