Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.11.2015 14:00

12.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Záchranářský duel zvládl lépe Bezvěrov!


Branky


0

Domácí třemi brankami získali tři body proti Trnové. V duelu, kdy oba celky měly na posledním místě shodný počet bodů, si však soupeři nic nedarovali a napínavá podívaná byla k vidění až do konce.   

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Dvanácté kolo svedlo k vzájemnému souboji dva celky, kterým se doposud shodně podařilo nasbírat nejméně bodů – sedm. První poločas byl poměrně vyrovnaný a když už se zdálo, že v zápise se nezjeví zhola nic, udeřili gólem do šatny, konkrétněji tedy do branky, domácí. Střelu si připravil z šestnáctky Vlastimil Hlavatý a Finklar na jeho pokus nedosáhl. Na padesát přítomných fanoušků si bylo vědomo důležitosti utkání, i přes přestávkové vedení tak byly v mnohých tvářích patrné rysy nervozity.

 

 

Bezvěrovu se však vstup do druhého dějství povedl na výbornou. Neuběhlo zhruba ani sto dvacet vteřin a ruce hráčů Sázavanu opět letěly vzhůru, když se zpoza pokutového území prosadil povedenou ranou Petr Královec a dodal na kopačky svých barev klid. Možná ale však až příliš velký. Za dalších pět minut totiž hosté předvedli pěkný centr do šestnáctky, který hlavou usměrnil za záda Nekvapila Michal Hauzner. Rozuzlení napínavého dramatu přišlo přibližně za čtvrt hodinky. Na listinu střelců se umístěnou ranou zapsal i Adam Štika a domácí měli v zádech opět dvougólové vedení. V závěru utkání ještě natáhl k povedené ráně z dobrých pětadvaceti metrů Václav Beneš, ovšem více toho již Trnová nestihla a zůstává tak poslední, o příčku lépe jsou na tom nyní domácí s tříbodovým náskokem.       



Ohlasy k zápasu


TJ Sázavan Bezvěrov
Sýkorová Eva: „Měli jsme štěstí, zápas byl vyrovnaný. Možná by bylo vhodné říci – tentokráte – jsme měli štěstí. “

TJ Sokol Trnová
Chocholatý Pavel: „Když to vezmu stručně, tak vyhrál šťastnější celek, lepší ne.“



Sestavy


TJ Sázavan Bezvěrov
J. Nekvapil [-] - V. Hlavatý [-] , M. Novák [-] , A. Štika [-] , J. Šulc [-] , M. Kanát [-] (82. P. Bubník [-] ) , P. Královec [-] (50. T. Rešl [-] ) , P. Šulc [-] , J. Osvald [-] , J. Voith [-] , P. Šulc [-]

TJ Sokol Trnová
J. Finklar [-] - Š. Magyar [-] (82. P. Pešek [-] ) , J. Webr [-] (82. D. Mazák [-] ) , L. Kučera [-] (46. M. Hauzner [-] ) , J. Kříž [-] , V. Kodera [-] , V. Beneš [-] , P. Mazák [-] , P. Vodička [-] (70. R. Končal [-] ) , P. Kříž [-] , J. Kříž [-]

ŽK: 84. J. Nekvapil - 71. P. Kříž , 84. V. Kodera .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: SOPR Dušan - PITÁK Václav (N), KLIK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.