1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

7.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trnová v šachové partii uspěla jediním tahem


Branky


0

Vyrovnaný duel týmů, kterým se v posledních kolech příliš nedaří, zlomili domácí jedním přesným zásahem a během jednoho zápasu tak zdvojnásobili svůj počet letošních získaných bodů. 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jedno bylo před vzájemným duel Trnové a Dolné Bělé jisté, skončí jedna série proher. Oba soupeři si byli tohoto faktu vědomi a hra podle toho vypadala. Hrálo se opatrně a ani jeden z týmů si soustavnější tlak nevypracoval. Hra tak bez vážnějších šancí plynula, až na pořad dne přišla devětadvacátá minuta. V té hosté odvrátili náznak šance domácích na roh, ze kterého přišel centr do vápna a hlavou poslal kulatý nesmysl do sítě Petr Vodička. Obránce, který se na pět měsíců a tři dny přesně zapsal na střeleckou listinu. Více toho již padesátka přítomných diváků v prvním poločase neviděla, ale mohla být spokojena, jejich tým poprvé v sezóně o poločase vedl.

              

Druhá půle byla velmi podobná své předchůdkyni, šancí bylo jako šafránu, alespoň těch vyložených. Největší přišla v samotném závěru utkání a mohla duel poslat k penaltovému rozstřelu. Míč totiž propadl za domácí obranu, sám na Klika se tak rázem řítil Turjanica a zkoušel uspět umístěnou střelou. Ta sice za zády domácího gólmana skončila, ale o tyč se odrazila mimo místo určení. Utkání tak skončilo těsným vítězstvím domácího celku, Dolní Bělá naopak poprvé v novém ročníku vyšla střelecky naprázdno.   



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Trnová
Chocholatý Pavel (TJ Trnová): „Byl to vyrovnaný zápas. Ke konci jsme měli i štěstí, to už jsme se jen bránili. Za body jsme pochopitelně rádi, už jsme je potřebovali.“

TJ Sokol Dolní Bělá
Koudela David (Sokol Dolní Bělá): „Pro nás to byl nepovedený duel. Máme nějakou herní krizi, nedaří se nám vstřelit gól ani v z nejvyloženějších příležitostí. Šance jsme ale měli, chybí nám však štěstí.“



Sestavy


TJ Sokol Trnová
M. Klik [-] - P. Vodička [-] , P. Kříž [-] , J. Kříž [-] - J. Kříž [-] - V. Kodera [-] (67. Š. Magyar [-] ) , P. Mazák [-] - D. Mazák [-] , J. Šoffr [-] , J. Roztočil [-] , L. Kučera [-] (69. J. Klik [-] )

TJ Sokol Dolní Bělá
M. Kraus [-] - O. Sýba [-] , J. Koudela [-] , M. Dobrý [-] - P. Kaprál [-] , D. Koudela [-] , L. Pešička [-] (46. J. Sidorjak [-] ) , T. Bušek [-] - J. Turjanica [-] , M. Bernášek [-] - L. Pešička [-]

ŽK: 49. J. Kříž , 56. V. Kodera , 64. P. Vodička , 90. J. Klik - 77. M. Dobrý .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: OLIVERIUS Jiří - FINKLAR Jaroslav (N), MATOUŠÍK Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.