1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

2.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V duelu vyložených šancí rozhodla jediná


Branky


0

Domácí sehráli v duelu dvou poražených z úvodního kola se svým sokem bláznivou partii plnou dobrých příležitostí, přesto branku diváci viděli pouze jednu. 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Utkání odšpuntoval hostující Zeman. Záložník Křelovic se řítil sám na brankáře domácích Anderse, ovšem svou šanci ve vedoucí branku neproměnil. Potvrdil tak střelecké trápení svého týmu na začátku soutěže. Ovšem ani Líně na to nejsou lépe. V minulém kole se prosadily jednou, v prvním poločas dokázaly také zahodit hned tři vyložené šance a diváci, kteří si našli v sobotním parném podvečeru cestu přímo na stadion, tak o přestávce pouze spekulovali, jestli se ve druhé půle povede některému z mančaftů střeleckou smůlu protrhnout.

 

A ani dalších pětačtyřicet minut tom nenasvědčovalo. Domácí stihli spálit další dvě dobré příležitosti a zdálo se tak, že diváci se rozvlnění sítě dočkají až v pokutových kopech. Pak ovšem nastal samotný závěr a závar před brankou Křelovic, kam zatáhl kulatý nesmysl Jakub Antoš. Ve skrumáži pak do balónu lehce píchl a ten se k radosti domácího publika dokutálel za brankovou čáru. Nováček z Líní tak má na svém kontě po dvou kolech tři body, naopak hosté, kteří na jaře skončil desátí, jsou nyní příčce poslední bez vstřelené branky na svém kontě.  

  



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Líně
Aschenbrenner Petr (Baník Líně): „Utkání bylo pohledné oboustranně. Měli jsme snad deset šancí a nic jsme nedali, takže již ke konci zápasu panovala nervozita. V závěru jsme se prosadili se štěstím. Přestože padla jediná branka, zápas se musel divákům líbit.“

TJ Jiskra Křelovice
Kotlík Pavel (Jiskra Křelovice): „Opět jsme měli plno šancí, ale neproměnili jsme je. Utkání byl vyrovnané, domácí nám dali branku v poslední minutě a na to se špatně reaguje.“



Sestavy


TJ Baník Líně
R. Anders [-] - J. Mašek [-] (89. P. Staškovič [-] ) , J. Antoš [-] , M. Kuna [-] , J. Tycar [-] (89. M. Vágner st. [-] ) , L. Voler [-] (70. D. Čechura [-] ) , M. Vágner ml. [-] , L. Toth [-] , A. Mašek [-] (84. T. Aschenbrenner [-] ) , D. Dudík [-] , T. Šoul [-]

TJ Jiskra Křelovice
J. Hebík [-] - M. Blažek [-] , T. Blažek [-] , P. Rabada [-] (46. J. Gruber [-] ) - J. Zeman [-] , Z. Tabaček [-] (80. M. Hrneček [-] ) , L. Kyprý [-] , V. Komárek [-] - V. Tyr [-] , P. Vacín [-] (60. M. Košan [-] ) - K. Bican [-] (46. P. Masák [-] )

ŽK: 68. L. Voler , 75. A. Mašek - 68. P. Masák .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: Pressl Václav - TOPTEJ Emil (N), DANEŠ Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.