4:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

2.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mladotice zvládly i druhý zápas a jsou stále stoprocentní!


Branky


42. T. Randa , 52. D. Urban , 67. Z. Slach , 73. D. Urban - 17. V. Sláma
0

Oba celky úvodní krok do nového sezóny udělaly pravou nohou, ovšem ten druhý již patřil pouze Mladoticím, které otočily nepříznivý vývoj utkání a udeřily ve druhém poločase.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Duel začal poměrně vyrovnaně a na první branku si fanoušci, kteří dorazili přímo na stadion, museli počkat zhruba čtvrt hodinu hry, kdy byl ve vápně sražen hostující Vojtěch Sláma. Sudí Klik neváhal ukázat na značku pokutového kopu, k jehož exekuci se postavil sám faulovaný a rozvlnil síť. Domácí se však rozhodit nenechali a v závěru prvních pětačtyřiceti minut srovnali stejnou mincí. V šestnáctce byl totiž nedovoleně atakován Slach a hlavní arbitr se nebál odpískat ani druhou penaltu v zápase. Poločasový výsledek 1:1 určil Tomáš Randa. Diváci se tak o přestávce mohli odhadovat, jak napínavé a vyrovnané utkání dopadne.

 

Nápovědu jim dal zkraje druhé půle Daniel Urban. Ten dostal ideální přihrávku doběhu, pláchl hostující obraně a dokonal obrat v utkání. Po zhruba hodině hry navíc obrana Kozolup opět chybovala, do dobré příležitosti pustila Zdeňka Slacha a Mladotice najednou mohl hřát pohodlný náskok. Zmar hostů ve druhé půli dokonal po pár minutách hry autor své druhé trefy v utkání Daniel Urban, jenž definitivně rozsekl napínavý duel a zajistil tak svému týmu společně s Blatnicí šest bodů na čele ligy. Nováček v soutěži zůstává stejně jako dalších šest týmů na zisku tří bodů.  

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mladotice
Kučera Zdeněk (Sokol Mladotice): „První půle byla vyrovnaná, v té druhé jsem již byli jasně lepší. V prvním poločase bylo málo šancí, tak tři na naší a jedna na soupeřově straně, poté se již hrálo více útočně.“

TJ Sokol Kozolupy
Hucl Jan (Sokol Kozolupy): „Vstřelili jsme stejně jako domácí úvodní branku z penalty. Mladotice navíc udeřily hned na začátku druhé půle, kdy jsme opět inkasovali a utkání se zlomilo. Následně soupeř vítězství potvrdil z rychlých protiútoků. Domácí vyhráli zaslouženě - dali čtyři branky a my ne.“



Sestavy


TJ Sokol Mladotice
V. Sebránek [-] - V. Mour [-] (89. T. Mudra [-] ) , O. Jánský [-] , P. Krejčí [-] , P. Berka [-] , D. Urban [-] (78. V. Houdek [-] ) , Z. Slach [-] (85. V. Soukup [-] ) , T. Randa [-] , R. Kučera [-] , O. Krofta [-] , F. Krofta [-] (87. J. Jánský [-] )

TJ Sokol Kozolupy
Z. Minařík [-] (46. M. Janko [-] ) - P. Mráz [-] , D. Fajer [-] (46. J. Sandru [-] ) , P. Hausdorf [-] , M. Beneš [-] - V. Sláma [-] , T. Procházka [-] , P. Kučera [-] , R. Tauš [-] - P. Tejc [-] , J. Čech [-] -

ŽK: 56. D. Urban - 54. R. Tauš , 85. M. Beneš , 86. J. Čech .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KLIK Karel - HAUZNER Jiří (N), DAVÍDEK Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.