2:5
(0:2)
24. P. Koča
26. P. Babic (vl.)
51. J. Houdek
77. P. Bílek
85. P. Koča
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 17:00

4.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Manětín podlehl Kralovicím


Branky


68. M. Tureček , 83. M. Tureček - 24. P. Koča , 26. P. Babic (vl.) , 51. J. Houdek , 77. P. Bílek , 85. P. Koča
0

Utkání, kde nebylo lehké hledat favorita, nakonec lépe zvládly Kralovice. Kralovice po prohře z 3. kola, kdy prohráli vysoko 1:5, si napravily reputaci a přivezly si z Manětínského hřiště cenné 3 body. Kralovice měly také k dispozici na střídačce větší počet hráčů než domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení hostů

Hosté od začátku hráli bez ostychu svůj fotbal. Přesné přihrávky po zemi činily domácím problémy a hosté dostávali domácí pod tlak. Ve 24. minutě se hosté dostali do vedení zásluhou kapitána Pavla Koči. V zápětí v 26. minutě si nešťastně srazil míč do vlastní branky domácí Petr Babic a stav zápasu byl 0:2. Poté se dění na hřišti ustálilo a hrálo se bez výraznějších šancí. Krom střídání hostů v 37. minutě nám první půle víc událostí nenabídla.

Kralovice rozhodují

Hosté nastoupili do druhého poločasu s klidem dvoubrankového náskoku. Drželi hru pod svojí kontrolou a po střídání v úvodu zápasu se v 51. minutě prosadil hostující Jakub Houdek. Domácí prohrávali 0:3. Na 1:3 snižoval v 68. minutě domácí Martin Tureček. Nicméně luxus rozdílu tří branek vrátil hostům v 77. minutě Petr Bílek. Domácí se snažili dostat přes dobře organizované obranné řady Kralovic a nakonec vstřelili druhou branku. V 83. minutě se prosadil nejlepší střelec Manětína Martin Tureček. Bohužel pro domácí se opět prosadili hosté. Na konečných 2:5 upravil v 85. minutě, autor prvního gólu zápasu a kapitán hostů, Pavel Koča.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Kralovice B
Josef Schott: Po minulém zápase jsme si promluvili do duše a zlepšili se. Byl to super zápas a byli jsme lepším týmem na hřišti. Musím svoje kluky pochválit že hráli opravdu Fotbal.



Sestavy


TJ Sokol Manětín
J. Kronďák [-] - D. Barchanski [-] , R. Vandrovec [-] , J. Trávníček [-] , J. Barchanski [-] , P. Babic [-] , M. Tureček [-] , P. Zelenka [-] , L. Tintěra [-] , T. Vošta [-] , P. Souček [-]

TJ Sokol Kralovice B
J. Bodurka [-] - M. Oršulák [-] (46. P. Bílek [-] ) , P. Koča [-] , P. Vopat [-] , M. Pecka [-] , P. Kronďák [-] (79. D. Kabát [-] ) , J. Tuma [-] (46. T. Sak [-] ) , V. Frána [-] , M. Kůsa [-] , J. Houdek [-] (61. P. Pícl [-] ) , A. Havlíček [-] (37. K. Křížek [-] )

Místo: Manětín. Počet diváků: 45. Rozhodčí: Kvasnička Ladislav - KRONĎÁK, ING. Jan (N), ŠTÍPEK František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.