V. Venta 53.
1:3
(0:2)
11. Š. Levora
40. V. Zeman
60. V. Šimice (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 15:00

4.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobříč uspěla ve Hvozdu


Branky


53. V. Venta - 11. Š. Levora , 40. V. Zeman , 60. V. Šimice (p.)
0

Dobříč nastoupila proti Hvozdu, který se v tabulce pohybuje na hranici sestupu. Dobříč hrála pouze s 10- ti hráči, ale i přes to, dovedla zvítězit. Dobříč trápí zraněné opory mužstva a i proto v jejích řadách nastoupilo 5 dorostenců.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení Hostů

Domácí povzbuzení početní výhodou se snažili hosty zatlačit. Hosté trpělivě a organizovaně bránili a čekali na svojí přiležitost. Své přiležitosti se dočkali v 11. minutě kdy z protiútoku skóroval Štěpán Levora a stav zápasu byl 0:1. Po střídání v též minutě se začalo hrát na polovině hostů. Domácí se snažili, ale hosté jim nedovolili dostat se do velkých šancí. Ve 40. minutě po další chybě domácích vstřelil branku Václav Zeman. Poločas končil 0:2, naprosto odlišně od očekáváného průběhu.

Vyrovnaný závěr

Domácí i přes nepříznivý stav cítili šanci na výhru. V 53. minutě se po rohu k domácímu Vladimíru Ventovi odrazil balon, který okamžitě uklidil mezi tři tyče a domácí ztráceli jednu branku. Po souboji ve vápně sudí pískl spornou penaltu. Hostující Václav Šimice si dovedl poradit a vrátil hostům dvoubrankové vedení. I přes střídání a veškerou snahu domácích se skóre do konce zápasu neměnilo a hosté dovedli zápas do vítězného konce.



Ohlasy k zápasu


TJ Svornost Hvozd
Ing. Vladimír Venta, kapitán TJ Svornost Hvozd: Hosté se za celý zápas dostali na naší polovinu pouze 3x a pokaždé skórovali. Nebyli jsem schopní se prosadit a po zásluze zápas dopadl jak dopadl.

TJ Sokol Dobříč
Václav Lomička, sekretář TJ Sokol Dobříč: Máme hodně zraněných. Je to pro nás obdivuhodné vítězství. Soupeř byl bez pochyby oslaben.



Sestavy


TJ Svornost Hvozd
J. Zeídl [-] - J. Čermák [-] , D. Šlehofer [-] , F. Kolář [-] , V. Venta [-] - K. Švarc [-] (63. P. Korbel [-] ) , T. Ceperko [-] (90. L. Lego [-] ) , T. Balada [-] , L. Charvát [-] - J. Schön [-] , J. Setikovský [-] (11. L. Valtr [-] )

TJ Sokol Dobříč
T. Nový [-] - V. Schneider [-] , J. Vokáč [-] , R. Strych [-] , J. Kusák [-] - V. Zeman [-] , V. Šimice [-] - Š. Levora [-] - V. Svoboda [-] , J. Žákovec [-]

Místo: Hvozd. Počet diváků: 30. Rozhodčí: MAREŠ Václav - VENTA Vladimír (N), CINK David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.