1:3
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 16:00

6.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nečekané výhry chutnaji nejlépe


Branky


0

Když v minulém kole dokázala Líšiná porazit Mantov a připsat si tak první výhru, žertovali fotbalisté, že se vezou na vítězné vlně. Trenér Reidl měl z výhry pochopitelně také velikou radost, ale realisticky přiznal, že body z Ptenína by byly navíc. A ejhle, vítězná šňůra pokračuje i po tomto utkání, kde by si na hosty vsadil málokdo. Bude zajímavé sledovat, jak si za týden povede Líšiná proti vedoucímu Chlumu a také, jak se Ptenín z nečekaného úderu oklepe. Reparát bude skládat s Neurazama.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Líšiná dominovala

Lučina byla od začátku "zralá na ručník". Celou první půli na hřišti existovalo jen jedno mužstvo, a to Líšiná. Ta hrála s obrovským srdcem a nasazením. Odměnou jí byly dvě trefy do černého (s příhlednutím do soupisek obou celků zdůrazňuji, že s malým písmenem "č"). Již v 7. minutě se po krásném pasu zjevil před brankářem Vlastimil Kříž, který s nabídnutou šancí naložil nejlépe, jak mohl - 0:1 z pohledu domácích. Do dvoubrankového vedení poslal svůj tým v 25. minutě záložník Jan Černý,  jemuž střela ze střední vzdálenosti opravdu sedla. Ptenín se v závěru alespoň trošku zvedl. Zpřesnil kombinaci a vyvarovával se chyb v obraně. Naději vykřesala hlavička Jana Strejce. Do kabin se tak šlo za překvapivého stavu 1:2.

 

Naděje Lučiny ukončila červená karta a penalta

Druhé dějství nabídlo úplně jinou podívanou. Ptenínští si v šatně vyříkali, že takhle by to opravdu nešlo a na hřišti bylo rázem k vidění úplně jiné mužstvo. Z přibližně dvacetimunutového tlaku však žádná větší šance, natož vyrovnání nevzešla. V 76. minutě pláchl domácí obraně hráč Líšiné, kterého musel faulem ve vápně přerušit Jakub Maršálek. Celou situaci přišel okomentovat Patrik Sedláček, ale jeho tón se jaksi nelíbil sudímu Šiškovi, který mladého útočníka odměnil červenou kartou. Patrik byl zřejmě po povedeném minulém kole přemotivován a tohle z toho vzešlo. Nicméně, svůj zkrat nám bude moci vysvětlit sám, neboť bude tipujícím expertem před 7. kolem. Ale zpátky k zápasu. Nařízenou penaltu bez větších obtíží proměnil Karel Lhoták, na jehož střelu k tyči neměl brankář Pelant nárok. O vítězi bylo rozhodnuto a utkání se jen dohrávalo. 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Lučina Ptenín
Richard Kukeně, hráč Ptenína: "Zápas jsme si prohráli opravdu! sami! Prohráli jsme první poločas 1:2 vlivem vlastní nemohoucnosti, poněvadž soupeř byl u všech odražených balonů. Druhý poločas byl ze 75% korigován v naší režii, ale náš závěrečný herní projev ve snaze vstřelení vyrovnávací branky byl eliminován únikem soupeře, následným faulem ve velkém vápně, zbytečnou červenou kartou pro Patrika Sedláčka a následně proměněnou penaltou."

TJ Sokol Líšina
Libor Reidl, trenér Líšiné: "Musím kluky moc pochválit. Začátek sezóny jim nevyšel, ale zdá se, že jsme našli optimální sestavu. Nemáme zrovna mladý tým, ale bojovností vše doháníme."



Sestavy


TJ Lučina Ptenín
M. Pelant [-] - - R. Hnojský [-] , M. Čigáš [-] , D. Louda [-] (48. V. Duchek [-] ) , L. Kaufner [-] , J. Maršálek [-] , J. Strejc [-] (57. V. Černý [-] ) , M. Šašek [-] , P. Sedláček [-] , A. Mebarki [-] , V. Rajšpís [-]

TJ Sokol Líšina
A. Reidl [-] - M. Klich [-] , M. Pivoňka [-] , Z. Větrovský [-] , J. Černý [-] , K. Lhoták [-] , R. Zahoř [-] , O. Friedrich [-] , T. Benda [-] , V. Kříž [-] , J. Schejbal [-]

ŽK: 44. R. Hnojský , 45. A. Mebarki , 51. L. Kaufner - 45. M. Klich , 51. J. Černý . ČK: 76. P. Sedláček .
Hráči zápasu: R. Hnojský - M. Klich .
Místo: Tráva. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Šiška Pavel - STREJC Václav (N), BERKA Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.