2:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 13:30

5.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Líšiná se po první výhře odlepila ode dna, tam zabředl Mantov


Branky


0

V sobotní předehrávce hostila od 13:30 poslední Líšiná předposlední Mantov. Bylo jasné, že obě strany budou pomýšlet na výhru, která by mohla být impulzem do dalších zápasů. Z toho se nakonec mohli radovat domácí, kteří zvítězili 2:1 a připsali si první body do tabulky. Baník klesl na osmé místo a má stále jen jeden bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Líšinou poslal do vedení Černý

Jak domácí trenér Reidl, tak hostující záložník Hrubý se shodli na tom, že Mantov hrál více kombinačně, více se snažil tvořit hru, ale ve finální fázi se mu nedařilo. Což je ostatně věc, která Baník dlouhodobě sráží. Změnit by to mohl Martin Wizovský, který přišel jako posila z Chotěšova a ve své premiéře rozhodně nezklamal. Díky svému aktivnímu výkonu a neúnavnému napadání se dostal až do sestavy kola, kde pro něj můžete hlasovat. V 16. minutě však musel se svými spoluhráči sledovat skvěle zahraný rohový kop v podání další hvězdy kola, Jana Černého. Ten dal míči takovou faleš, že se zatočil až za záda bezmocného Reháka. Líšiná po zbytek poločasu hrála s obrovským nasazením a nadějné vedené udržela až do přestávky.

 

Vyrovnaný stav vydržel jen dvě minuty

Obraz hry se ve druhém dějství nezměnil. Baník tvořil, byl ve středu hřiště lepším týmem, ale do zakončení se nedostával. A když už ano, tak selhal. Domácí obrana, s Milanem Klichem v čele, působila kompaktním dojmem. V 75. minutě sice dokázal na 1:1 vyrovnat Petr Šmrha, který pohotovou střelou nedal Žikmundovi šanci, ale hned o dvě minuty později poslal domácí zpět do vedení Vlastimil Kříž, který se prosadil po centru Klicha ze standartní situace. Líšiná si hubený náskok dokázala pohlídat až do závěrečného hvizdu, po kterém propukly oslavy první letošní výhry. Mantov bude mít další šanci 4. října, kdy přivítá Neurazy.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Líšina
Libor Reidl, trenér Líšiné: "Vyrovnané utkání. Soupeř byl fotbalovější, my jsme to urvali srdíčkem a obrovským nasazením, všichni hráli nadoraz. V kabině jsme si pak dělali srandu, že jsme teď na vítězné vlně. Těšíme se na zápas s Ptenínem, se kterým jsme hráli přátelák nerozhodně 3:3, i když jim chyběl stěžejní záložník Ahmed Mebarki."

TJ Baník Mantov
Jan Hrubý, záložník Mantova: "Je to trápení. Opět jsme měli míč více na svých kopačkách, ale ani tentokrát jsme nedokázali vytěžit téměř nic. Soupeři jsou prostě důraznější, hladovější. Možná, že jsme o trochu lepší v kombinaci než většina týmů v naší soutěži, ale je to bez efektu. Stará pravda říká, že fotbal se rozhoduje před pokutovým územím a hlavně v něm. A to je věc, kde jsme buď v předfinální fázi naprosto "jaloví" anebo, když už se do příležitosti dostaneme, koncovka je prachbídná. Líšiné gratuluji, vítězství urvala vůlí."



Sestavy


TJ Sokol Líšina
J. Zikmund [-] - M. Klich [-] , M. König [-] , Z. Větrovský [-] , J. Černý [-] (90. M. Skala [-] ) , K. Lhoták [-] (70. M. Hrdonka [-] ) , R. Zahoř [-] , O. Friedrich [-] (68. J. Jarošík [-] ) , T. Benda [-] , V. Kříž [-] , J. Schejbal [-]

TJ Baník Mantov
T. Rehák [-] - L. Housar [-] (76. A. Ulč [-] ) , T. Korba [-] , T. Fekl [-] , K. Kadlec [-] (56. P. Jež [-] ) - J. Dráždil [-] (68. P. Šmrha [-] ) , M. Šimandl [-] , T. Behenský [-] , J. Machač [-] , J. Hrubý [-] - M. Wizovský [-]

ŽK: 43. V. Kříž - 48. K. Kadlec .
Hráči zápasu: M. Klich - M. Wizovský .
Místo: Tráva. Počet diváků: 43. Rozhodčí: Křen Jiří - BERKA Radek (N), MIČAN Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.