Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 16:30

5.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Liga má nového lídra


Branky


0

Jednoznačným šlágrem 5. kola bylo utkání mezi první Sečí a druhým Ptenínem. Mírným favoritem byli možná domácí, těm však kvůli veliké marodce i prodlouženému víkendu chybělo hned pět hráčů základní sestavy, což bylo cítit zejména při skládání obranné řady. Ta provizorní nakonec inkasovala čtyři branky a Seč musela přenechat nejvyšší příčku Lučině. Na jak dlouho?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle patřila Ptenínu

Před zápasem si hostující celek řekl, že minulý nepovedený zápas s Chlumem (2:5) hodí za hlavu a proti Seči bude hrát svou kombinační hru. To se povedlo a prvních třicet minut patřilo jednoznačně jemu. Ze skvělého vstupu do utkání pramenily také dva góly. Nejprve se po centru z pravé strany trefil Patrik Sedláček, který využil nedůrazu domácích a podobnou chybu po podobném centru potrestal o 16 minut později i Jan Strejc. Seč však s odpovědí příliš neotálela. V 38. minutě snížil střelou k tyči na rozdíl jedné branky Petr Filip, poslední akvizice z Tlučné. Do gólové pozice ho vyslala zpětná přihrávka krajního forvarda Vetchého. Zbytek poločasu se spíše dohrával, i když syn domácího trenéra Martin Plojhar měl pár náznaků, ale obrana Ptenína byla na jeho pověstná sóla dobře nachystaná.

 

Seč vyrovnala, Lučina ihned odskočila

Jak již bývá zvykem, Seč o půli pozměnila taktiku a opět se to vyplatilo. Díky vysokému presinku a nátlakové hře donutili domácí ptenínskou obranu k hrubce, kterou potrestal osamocený Radek Černovský. Prázdná branka nešla minout. Stoper Václav Duchek své zaváhání zápětí napravil, když střelou z přímého kopu trefil přesně pod břevno. Na to Masec nemohl dosáhnout. Zanedlouho na 2:4 z pohledu domácích navýšila hvězda Lučiny Ahmed Mebarki a bylo prakticky rozhodnuto. Posledních několik minut se již hrála hlavně tvrdá kopaná a oba týmy měly štěstí, že sudí nevylučoval.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Seč
Bohuslav Plojhar, trenér Seče: "Soupeř byl dobře připraven a měl více vůle po výtězství. Nám z nejrůznějších důvodu chybělo pět hráčů základní sestavy a hlavně obrana byla v nezvyklém složení."

TJ Lučina Ptenín
Roman Hnojský, obránce Ptenína: "Bylo to zasloužené vítězství. Seč jsme téměř k ničemu nepustili, naopak jsme v prvním poločase mohli dát daleko více branek. Když se nebudou opakovat herní výpadky z minulého týdne, tak můžeme pomýšlet i na postup. Sice je teprve začátek sezóny, ale cíl to pro nás bude. Máme stabilní kádr, což v minulých sezónách nebylo, tak doufám že nám to vydrží."



Sestavy


TJ Seč
I. Masec [-] - V. Junger [-] , K. Vetchý [-] , M. Lukáč [-] , P. Filip [-] , M. Plojhar [-] , R. Černovský [-] , V. Bouda [-] (26. F. Feřt [-] ) , J. Bradáč [-] , V. Kurakh [-] , I. Salcop [-]

TJ Lučina Ptenín
M. Pelant [-] - K. Sedláček [-] (36. J. Schejbal [-] ) - R. Kukeně [-] , L. Kaufner [-] , J. Strejc [-] , J. Kainzmeier [-] (70. D. Louda [-] ) , M. Šašek [-] , P. Sedláček [-] , A. Mebarki [-] , R. Hnojský [-] , V. Duchek [-]

ŽK: 55. V. Junger , 80. P. Filip - 81. R. Hnojský .
Hráči zápasu: J. Bradáč - P. Sedláček .
Místo: Tráva. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Štěpánovský Michal - HRANIČKA Václav (N), VACÍK Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.