Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 16:30

4.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Červenka sestřelil Ptenín


0

Konečně začaly v zápasech Chlumu padat góly. Kvídera a spol inkasovali na jejich poměry nezvykle dvě branky, ale jelikož jich sami vsítili hned pět, mohli slavit vítězství, které je posunulo na 4. příčku, právě o bod za Ptenín. Nutno dodat, že utkání se odehrálo před parádní kulisou, neboť přišlo 150 diváků. Krásné číslo!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na opozdilce Pelanta se nečekalo

Zápas začal za neobvyklých podmínek. Domácí totiž čekali na příjezd brankáře Pelanta, a jelikož si nechtěli vyplýtvat jedno střídání, tak hráli pouze o deseti. Paradoxně však hrála Lučina lépe v oslabení než při plném počtu lidí. Hned v 1. minutě se totiž nááádherně trefil Ahmed Mebarki, který střelou z 30 metrů překonal špatně postaveného Kvíderu. Opravdu luxusní trefa, která katapultovala talentovaného středopolaře do sestavy kola. Posilněni tímto okamžikem, hráli ptenínští opravdu dobře. Dobře kombinovali a hráli aktivně. Chlum postupem času průběh utkání vyrovnával a upustil od dlouhých nakopávaných balónů, které k šancím nevedly. Vyrovnání přišlo v 15. minutě a na svědomí ho měl Tomáš Červenka, který zužitkoval autové vhazování Švece. Svůj únik zakončil přesnou ranou. Od tohoto okamžiku bylo na hřišti jen jedno družstvo - TJ Chlum. Na 1:2 navýšil rychlík Matěj Archalous, jehož střelu zpoza vápna neudržel již přítomný Pelant. Za stavu 1:2 se také šlo do šaten.

 

O vítězi rozhodla černá desetiminutovka Ptenína

Domácí si v šatně řekli, že o body z domácího prostředí se poperou. Realita však byla jiná. V 54. minutě přidal svůj druhý gól Tomáš Červenka, který si naběhl na přímý volný kop v podání Švece, a hlavou překonal nejistého Pelanta. Druhá branka pro Červenku, druhá asistence pro Švece - tahle spolupráce šlapala. Tomáš Červenka své galapředstavení dokonal v 60. minutě, tentokrát po střele nohou. Další gól pro hosty přišel vzápětí. Po rychlém kontru si Roman Šašek položil obránce a nešťastníka Pelanta překonal střelou na vzdálenější tyč. Ptenín se tak během deseti minut naprosto sesypal. Nic se mu nedařilo, hrál nepřesně a na domácích byla patrná frustrace z toho, jak jim utkání protéká mezi prsty i z výkonu sudího. Vše vyvrcholilo červenou kartou pro Romana Hnojského po druhé žluté v krátkém sledu. O vítězi nebylo pochyb, vše se jen dohrávalo. V 90. minutě alespoň upravil na konečných 2:5 Jakub Maršálek, jehož přímý kop se zakroutil mimo Kvíderům dosah.



Ohlasy k zápasu


TJ Lučina Ptenín
Roman Hnojský, obránce Ptenína: "Za takový výkon jsme si nezasloužili ani bod. Špatnou hru korunovaly výroky rozhodčího, který nás nesmyslně "kartoval" a následně poslal opět do deseti."

TJ Chlum
Pavel Bořík, záložník Chlumu: "Uhráli jsme důležité tři body a dotáhli se na čelo tabulky. Konečně jsme proměňovali šance a lépe kombinovali. Především druhou půli jsme předváděli hru, jakou jsme si představovali."



Sestavy


TJ Lučina Ptenín
M. Pelant [-] - K. Sedláček [-] - J. Strejc [-] (64. J. Schejbal [-] ) , J. Kainzmeier [-] , M. Šašek [-] (34. R. Kukeně [-] ) , P. Sedláček [-] (63. D. Louda [-] ) , A. Mebarki [-] , R. Hnojský [-] , J. Maršálek [-] , V. Duchek [-] (70. J. Černý [-] ) , V. Rajšpís [-]

TJ Chlum
D. Kvídera [-] - Z. Švec [-] , R. Roud [-] , V. Calta [-] , L. Hajšman [-] - M. Wagner [-] (82. P. Šindelář [-] ) , T. Červenka [-] , S. Eret [-] (46. P. Bořík [-] ) , L. Heřman [-] - V. Ernest [-] (46. R. Šašek [-] ) , M. Archalous [-] (74. S. Parák [-] )

ŽK: 32. M. Šašek , 64. R. Hnojský , 75. J. Maršálek . ČK: 69. R. Hnojský .
Hráči zápasu: A. Mebarki - T. Červenka .
Místo: Tráva. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Volf Michal - STREJC Václav (N), VALEŠ Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.