0:4
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 14:00

3.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První výhru Neuraz odnesla Líšiná


Branky


24. J. Uzel , 60. M. Vladař , 71. J. Bouzek , 75. M. Vladař
0

V sobotní předehrávce 3. kola zavítaly Neurazy na půdu Líšiné. Utkaly se tak dva celky, které na první výhru stále čekaly. Tuto sérii se nakonec povedlo utnout hostům, kteří především díky skvělému výkonu brankáře Mariána a rychlým kontrům zvítězili 4:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Líšiná měla převahu, góly však chyběly

Neurazy přijely k utkání pouze v třinácti hráčích, naštěstí tento fakt nijak nenarušil základní sestavu, ve které byly všechny opory. Minimálně optickou převahu si v prvním poločase vypracovala Líšiná, která, slovy nového trenéra Reidla, poprvé v sezóně hrála fotbal. Čerstvě sestavený tým věděl, co chce hrát, dobře kombinoval a zejména ve středu pole dominoval. Veškerá ofenzivní snažení však brzdily nepřesnosti či špatná zpracování. Ani Neurazy nic velkého nepředvedly, a tak skončila první půle bez branek.

Neurazy smetly svého soupeře čtyřmi góly

Ve druhém poločase byl konečně k vidění i gól. A to hned čtyři. Ale pojďme postupně. V 54. minutě se po rychlé akci prosadil střední záložník Jiří Uzel. Zanedlouho navýšil na 2:0 z pohledu hostů Marian Vladař. Líšiná dále držela častěji míč na svých kopačkách, snažila se s utkáním ještě něco udělat, ale zkrátka jí nebylo přáno. Po dalším smrtícím protiútoku, konkrétně po tom ze 71. minuty se trefil i kapitán Neuraz Jaroslav Bouzek. Domácí mohli alespoň zkorigovat stav po nějaké z mnohých standatních situacích, ale gólman Marián se zřejmě dobře vyspal. Na konečných 4:0 upravil svým druhým gólem Marian Vladař, který byl ve vápně nejdůraznější. Líšiná tak ani napotřetí nebodovala, navíc její skóre 2:13 není zrovna lichotivé. Neurazy se první výhrou možná odpíchly k lepším zítřkům.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Líšina
Libor Reidl, trenér Líšiné: "Poprvé v sezóně jsme hráli fotbal. Sestavujeme nový tým, chyběli nám lidi, tak si vše pomalu sedá. Obě půle jsme zachráli dobře, ale naším problémem je zpracování míče. Také nám schází útočník Pivoňka, kterého trápí svalové zranění. Dobře zahráli obránci Benda s Lhotákem."

TJ Tatran Neurazy
Pavel Hanzlík, hráč Neuraz: "Začali jsme opatrně a hráli ze zabezpečené obrany. Soupeř lépe kombinoval a přehrával nás na prostředku hřiště. Jeho útoky ale končily na hranici pokutového území. Ve druhém poločase jsme z rychlé akce vstřelili první branku a postupně jsme začali udávat tempo hry. Soupěř sice dál byl častěji u míče, ale naše protiútoky byly stále nebezpečnější, a proto jsme vyhráli."



Sestavy


TJ Sokol Líšina
J. Jarošík [-] - R. Zahoř [-] , J. Schejbal [-] , M. König [-] , J. Černý [-] , V. Kříž [-] , O. Friedrich [-] , Z. Větrovský [-] , K. Lhoták [-] , M. Klich [-] , T. Benda [-]

TJ Tatran Neurazy
V. Marian [-] - V. Kuska [-] , M. Vladař [-] , M. Martínek [-] , J. Bureš [-] , L. Brabec [-] , P. Hanzlík [-] , J. Uzel [-] , V. Tříska [-] , J. Bouzek [-] , J. Krýsman [-]

ŽK: 51. V. Kuska , 73. J. Bouzek . ČK: 81. V. Kuska .
Hráči zápasu: K. Lhoták - J. Uzel .
Místo: Tráva. Počet diváků: 75. Rozhodčí: Homr Michal - BERKA Radek (N), VLADAŘ Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.