Z. Švec 73.
1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 17:00

3.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V utkáních Chlumu zkrátka góly nepadají


Branky


73. Z. Švec
0

Další perfektní výkon Kvídery a celé chlumské obrany přinesl ovoce. Mantov byl sice v první půli lepší, ale v té druhé, i vinou červené karty a zranění brankáře, hrál druhé housle a opět prohrál.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kvíderu zachránil od vyloučení rozhodčí Komanec

První poločas patřil bezesporu hostům, kteří chtěli v Chlumu bezpodmínečně zvítězit. S vysokými předsezónními cíli totiž dosavadní výsledky nebyly úplně kompatibilní. Baník proto hrál útočný fotbal a dokázal si vypracovat několik velice slibných příležitostí, které však přišly vniveč, neboť střelci buď selhávali v koncovce, nebo je vychytával možná nejlepší brankář v lize Dušan Kvídera. Vlna emocí se zvedla ve 21. minutě kdy právě Kvídera zahrál mimo pokutové území rukou. Sudí Komanec však nepochopitelně udělil pouze žlutou kartu a zachránil Chlum od hry v oslabení. Co se hry domácích týče, ti se spoléhali především na dlouhé nakopávané míče, s těmi si však Chomyn, Dráždil a další vždy poradili.

 

Červená na druhé straně, zranění Reháka a paráda Švece

Domácí nastoupili do druhé pětačtyřiceti minutovky v jiném rozestavení a jejich výkon se rázem zlepšil. Nyní to byli oni, kteří měli převahu. Ta byla ještě umocněna druhou žlutou kartou a vyloučením mantovského kapitána Jakuba Dráždila z 60. minuty. První a jediný gól zápasu přišel ve 73. minutě. Jeho autorem byl Zdeněk Švec, který se mohl radovat po přesné střele k tyči z přímého kopu. Ten, kdo se rozhodně neradoval byl hostující brankář Tomáš Rehák, protože se při zákroku srazil s brankovou konstrukcí a s tržnou ranou na hlavě a snad i slabým otřesem mozku musel střídat. Takto oslabený Baník již neměl na zvrat síly a musel zkousnout další porážku.Chlum má po třech kolech 5 bodů a neobvyklé skóre 2:1.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Chlum
Luboš Hajšman, předseda Chlumu: "Také tento zápas ukázal naši současnou slabost - špatnou kombinaci a neproměňování šancí. Spokojeni jsme s obranou, když jsme opět nedostali gól ze hry. Můžeme být rádi za hubené vítězství, které snad kluky nakopne a začnou konečně střílet góly."

TJ Baník Mantov
Jan Hrubý, záložník Mantova: "Dnes jsme zápas bezpodmínečně chtěli zvládnout. Aktivita a bojovnost v první půli naznačovaly, že by se to mohlo podařit, ovšem červená karta ve druhém poločase nás psychicky srazila opět o patro níž. Pak jsme inkasovali, a když se nám zranil dnes dobře chytající Rehák, bylo prakticky hotovo. Zraněné už ani nepočítáme, momentálně prostě musí hrát, co má ruce a nohy. Takovou marodku už dlouho nepamatuji, velmi rychle nám taková situace změnila smělé předsezónní plány. Bohužel."



Sestavy


TJ Chlum
D. Kvídera [-] - M. Wagner [-] (89. T. Michálek [-] ) , V. Ernest [-] , S. Eret [-] (79. S. Parák [-] ) , L. Heřman [-] , L. Hajšman [-] , M. Šlajs [-] , V. Calta [-] , R. Roud [-] , Z. Švec [-] , R. Šašek [-]

TJ Baník Mantov
T. Rehák [-] (74. L. Janeček [-] ) - L. Housar [-] , J. Dráždil [-] , R. Khomyn [-] , P. Šmrha [-] (55. K. Kadlec [-] ) - T. Behenský [-] , J. Hrubý [-] (70. P. Jež [-] ) , J. Machač [-] - J. Janouškovec [-] , A. Ulč [-] - T. Korba [-]

ŽK: 21. D. Kvídera , 78. S. Eret - 48. J. Dráždil , 72. J. Janouškovec , 89. P. Jež . ČK: 60. J. Dráždil .
Hráči zápasu: D. Kvídera - R. Khomyn .
Místo: Tráva. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Komanec Petr - PELIKÁN Miloš (N), SVÍTIL Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.