Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 17:00

2.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mantovu se nedaří, Ptenín zvítězil zaslouženě


Branky


0

Veliké rozčarování a vztek panuje po druhém kole v Baníku. Herní krize, která je navíc prohloubená zraněními, musí být rychle zažehnána, aby nebyla sezóna ztracena dříve, než se vůbec pořádně rozjede. To Ptenín zažívá úplně jiné pocity, jelikož zatím neztratil ani bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zasloužené vedení Ptenína

Základním stavebním kamenem výhry hostů byla rychle vstřelená branka. V 10. minutě se po dlouhém Maršálkově autovém vhazování dostal k míči mladý Roman Hnojský a na jeho hlavičku Rehák nedosáhl. Ani tento tvrdý direkt domácí neprobral z mdlého výkonu a i nadále byli borci Lučiny na hřišti lepší. Na zasloužených 2:0 navýšil ve 42. minutě nááádherným gólem záložník Ahmed Mebarki z přímého kopu. Jeho levá noha poslala za pomocí větru míč přesně ke vzálenější tyči. Tento vydařený kousek navíc katapultoval Mebarkiho do sestavy kola. Do kabin se tak šlo za stavu 2:0 a domáci museli do druhé půle něco změnit, pokud chtěli bodovat.

Hosté si vítězství pohlídali

Taktika Baníku do druhé půle byla jasná: vše na bránu, častá střelba, tlak! Snahu o vyrovnání podpořila i změna stran a s tím související vítr v zádech. Může to znít jako výmluva, ale zejména dlouhé odkopy od brány pak byly pro gólmana Pelanta velice obtížné, neboť se míč neustále vracel. Mantov tak zvýšil aktivitu, ale nezlepšil přesnost v zakončení, a tak pokusy končily často mimo třemi tyčemi. Definitivní pojistku přidal v 81. minutě Patrik Sedláček, který si našel centr z pravé strany a doklepl balon do odkryté klece. Mantov se dočkal alespoň čestného úspěchu, když v 85. minutě zakončil sólový únik přesnou střelou Petr Šmrha. Za týden se Baník utká se silnou Sečí, Ptenín přivítá Chlum.

 

 


Ohlasy k zápasu


TJ Baník Mantov
Jan Hrubý, záložník Mantova: "Naše hra se ani zdánlivě nepodobá tomu, co jsme předváděli na jaře a o co jsme se snažili v přípravě a v přátelských utkáních před sezónou. Zranění některých hráčů se zřejmě až příliš podepisuje na našem herním projevu. Dneska to nemělo hlavu ani patu, nebyla v tom bojovnost, chuť, nic."

TJ Lučina Ptenín
Roman Hnojský, obránce Ptenína: "Nahrál nám rychlý gól, který se nám opět podařilo vstřelit. Na 2:0 navýšil levačkou z přímého poku Ahmed Mebarki. Po změně stran nám sice dělal problém vítr, ale naštěstí soupeři chyběla přesnost. Zasloužené vítězství."



Sestavy


TJ Baník Mantov
T. Rehák [-] - K. Kadlec [-] (70. L. Housar [-] ) , J. Dráždil [-] , R. Khomyn [-] , P. Šmrha [-] - T. Behenský [-] , J. Machač [-] , M. Šimandl [-] - P. Jež [-] , J. Janouškovec [-] , A. Ulč [-] (56. T. Fekl [-] ) -

TJ Lučina Ptenín
M. Pelant [-] - K. Sedláček [-] (88. J. Schejbal [-] ) - J. Kainzmeier [-] , M. Šašek [-] (84. D. Louda [-] ) , P. Sedláček [-] (90. J. Černý [-] ) , V. Rajšpís [-] , A. Mebarki [-] , J. Maršálek [-] (83. R. Kukeně [-] ) , R. Hnojský [-] , V. Duchek [-] , M. Čigáš [-]

ŽK: 80. J. Janouškovec - 80. J. Maršálek .
Hráči zápasu: L. Housar - A. Mebarki .
Místo: Tráva. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Šálková Helena - KOLÁČEK Karel (N), VACÍK Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.