Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 14:00

2.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hradec si smlsl na Líšiné


Branky


0

Jednoznačný průběh mělo utkání mezi Hradcem 1946 B a Líšinou. S velmi silným větrem si lépe poradili domácí, kteří zvítězili přesvědčivě 5:1. Pro Líšinou bylo smolné, že musela o poločase vystřídat brankáře Hrdonku za hráče z pole Skalu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól Hradci nahrál

Domácí vstoupili do utkání skvěle. Již ve 3. minutě se totiž prosadil Radek Lukášek, jehož střela propadla brankáři Zdeňku Hrdonkovi mezi nohami. Zanedlouho mohl náskok navýšit Paum, který běžel sám na branku Líšiné, ale Hrdonka drobné zaváhání napravil a šanci zneškodnil včasným vyběhnutím. Líšiná mohla vyrovnat v 17. minutě, avšak hrubka v hradecké rozehrávce zůstala nepotrestána. Další gól tak padl opět do hostující sítě. Dlouhé autové vhazování se dostalo ke Karlu Kalnému, který se v podobných situacích nemýlí - 2:0. Zbytek poločasu držel Hradec otěže utkání pevně v rukou a připravoval si šanci za šancí. Avšak žádná nebyla využita, a tak skončilo první dějství 2:0. 

 

O vítězi nebylo pochyb

Jak již bylo zmíněno, do druhé půle nenastoupil brankář Líšiné, kterého nahradil jinak v poli hrající Milan Skala. Radka Zahoře vystřídala čerstvá síla v podání Zdeňka Třísky. I domácí trenér Tomáš Kodera však udělal v sestavě změny. Kvůli nepříjemnému větru a očekávanému tlaku hostů přeházel sestavu a změnil rozestavení. Vysoký útočník Kalný šel do obrany a střídající matador Türk dostal za úkol podržet míč co nejvíce na zemi. Odpracováno měl autor první trefy utkání Lukášek. Změny vyšly lépe Hradci. V 52. minutě totiž navýšil na 3:0 záložník Jiří Kaplan, další branku přidal v 63. minutě Jiří Šubrt a v minutě 69. dokonal dílo kapitán René Fisher. Zbytek utkání se jen dohrávalo. V 83. minutě zaznamenal čestný úspěch pro Líšinou Jaroslav Schejbal, když nadvakrát překonal Posledního. Konečný výsledek - Hradec pět, Líšiná jedna.



Ohlasy k zápasu


SK Hradec 1946 B
Tomáš Kodera, trenér Hradce: "Zápas se hrál zcela v naší režii a jsem rád, že jsme potvrdili body z Mantova. Jen mě mrzí množství neproměněných tutovek."

TJ Sokol Líšina
Milan Klich, hráč Líšiné: "Ze začátku jsme Hradci stačili, jen chyběly nějaké šance. Poté převzal soupeř iniciativu a zejména ve druhém poločase byl lepší. Důležitým faktorem bylo i nucené střídání brankáře o poločase, místo kterého chytal hráč z pole. Naším nejlepším hráčem byl autor gólu Schejbal."



Sestavy


SK Hradec 1946 B
T. Poslední [-] - J. Toman [-] , L. Varga [-] , J. Šmejkal [-] , R. Švarc [-] - R. Lukášek [-] (46. J. Türk [-] ) , P. Paum [-] (70. J. Švarc [-] ) , J. Kaplan [-] , J. Šubrt [-] - K. Kalný [-] , R. Fisher [-] -

TJ Sokol Líšina
Z. Hrdonka [-] (46. M. Skala [-] ) - O. Friedrich [-] , R. Zahoř [-] (46. Z. Tříska [-] ) , L. Bauer [-] , J. Černý [-] (83. M. Hrdonka [-] ) , M. Loritz [-] , V. Kříž [-] , T. Benda [-] , K. Lhoták [-] , Z. Větrovský [-] , J. Schejbal [-]

ŽK: 57. J. Toman , 69. P. Paum - 24. Z. Větrovský , 35. J. Černý .
Hráči zápasu: J. Kaplan , R. Fisher .
Místo: Tráva. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Šálková Helena - KAŠE Jiří (N), BERKA Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.