0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 17:00

1.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bezbranková remíza na úvod


Branky


0

Stejně jako na dalších hřištích po celé republice, i v tomto duelu se museli všichni aktéři vypořádat s vysokými teplotami. Pro tuto situaci měl pochopení sudí Orlík, který v polovině poločasů dělal přestávky na doplnění tekutin. Ani to však neosvěžilo střelce natolik, aby vstřelili branku. Utkání tak, i přes zahrávaný pokutový kop, skončilo 0:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí Calta penaltou pohrdl

Utkání začalo pozvolna. Více než pohledných akcí byla k vidění řada nepřesností, se kterou se potýkaly obě strany, přesto to byli domácí, kteří měli více šancí. První náznak přišel po povedeném sólu Ereta, ale na přesné zakončení mu scházel klid. Otevření skóre tak měl na kopačce až Bořík, tomu ale k takřka jisté brance chyběl krok. Následovaly dva rohy Chlumu, ale tatranská obrana tento krátký nápor ustála. Nejvýraznějším momentem byla nařízená penalta po střetu aktivního Šlajse a vyběhnuvšího Mariana. Míč si na puntík postavil zkušený Václav Calta, ale nepovedená střela letěla mimo tři tyče.

 

Ani ve druhé půli se diváci branky nedočkali

Ve druhé půli se obraz hry příliš nezměnil, šancí však bylo ještě méně. Hra se přelévala ze strany na stranu, na suchém a tvrdém terénu se příliš nekombinovalo. Většina akcí skončila ještě před velkým vápnem. Za zmínku stojí snad jen rohové kopy, ale brankáři si s nimi na obou stranách dokázali poradit. Tou největší příležitostí na rozzuzlení utkání byla střela hlavou Ereta, která však mířila těsně vedle. Vše tak skončilo nejspíš spravedlivou remízou 0:0. Doufejme, že ofenzivní manévry přijdou za týden, kdy se Chlum utká se Starým Smolivcem, Neurazy na své půdě přivítají Seč.



Ohlasy k zápasu


TJ Chlum
Pavel Bořík, záložník Chlumu: "Dnes jsme chtěli získat tři body, ale bohužel máme jen bod. Šancí na vítězství jsme si vytvořili několik, ale k naší smůle jsme je neproměnili. Naopak soupeře jsme k ničemu nepustili."

TJ Tatran Neurazy
Pavel Hanzlík, záložník Neuraz: "V prvním poločase se hrálo opatrně a bylo znát, že ani jedno mužstvo nemělo v letní pauze větší přípravu. Bylo velké množství nepřesností a málo se kombinovalo. Největší příležitost mělo domácí mužstvo, když po zákroku našeho brankaře nařídil rozhodčí pokutový kop. Střelec však minul branku. Ve druhém poločase se obraz hry nezměnil a spíše se hra přelévala z jedné strany na druhou dlouhými přihrávkami. Zárodky akcí ale na obou stranách končily před pokutovým územím a utkání tak skončilo bez branek."



Sestavy


TJ Chlum
D. Kvídera [-] - V. Ernest [-] , P. Bořík [-] , M. Šlajs [-] (70. S. Parák [-] ) , S. Eret [-] , T. Červenka [-] , L. Heřman [-] , L. Hajšman [-] (83. L. Hajšman [-] ) , R. Roud [-] , V. Calta [-] , Z. Švec [-]

TJ Tatran Neurazy
V. Marian [-] - S. Jágr [-] , M. Čihák [-] (80. V. Novák [-] ) , J. Vladař [-] , J. Uzel [-] , V. Tříska [-] , P. Tříska [-] (46. L. Brabec [-] ) , M. Martínek [-] , J. Bouzek [-] , J. Krýsman [-] , J. Bureš [-]

Místo: Tráva. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Orlík Vladimír - ŠINDELÁŘ Petr (N), VLADAŘ Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.