1:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 17:00

1.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zlaté body pro Hradec


Branky


5. A. Ulč - 30. R. Fisher , 43. M. Douša
0

Velice zajímavé utkání se odehrálo na půdě Mantova, kam zavítal loňský mistr Hradec. Průběh napověděl, že oba celky by letos mohly hrát o postup, kvalitu na to rozhodně mají.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ofenzivní fotbal a tři góly

Domácímu Baníku se podařilo vstoupit do zápasu skvěle. Aktivní hrou a především přesnou kombinací bez nepřesností si dokázal vypracovat tlak, díky kterému šel do vedení. V 5. minutě se po křižné přihrávce přes vápno trefil mladý kanonýr Angel Ulč. Následovala sprcha dalších a další šancí, které naštěstí pro hosty, bohužel pro domácí zůstaly nevyužity. Vyrovnání mohlo přijít ve 20. minutě po trestném kopu Kaplana, kdy po zmatcích v mantovské obraně málem došlo k vlastnímu gólu. Od tohoto okamžiku jako by se baník zalekl a jeho hráči se stáhli do defenzivy, což byla voda na hradecký mlýn. Ve 27. minutě hlavičkoval po rohovém kopu Kadera jen do brankáře Reháka, ale po další standartní situaci z téhož místa bylo vyrovnáno. Přesně po půl hodině hry se prosadil osmatřicetiletý René Fisher. Pány na hřišti byli i nadále hosté, kteří přidali i druhou trefu. Ve 43. minutě zakončil skvělou individuální akci Fishera do odkryté branky Matěj Douša. Radost z gólu mu zkazilo zranění, kvůli kterému musel o poločase vystřídat Jaroslava Türka. Atraktivní první půle tak skončila 1:2 z pohledu Mantova.

 

Nervy drásající konec a červená karta

I začátek druhého poločasu vyšel lépe domácím. Ti měli ostatně po většinu druhé půle mírnou převahu. Vyrovnáli mohlo přijít z kopačky Šmrhy, který šel několikrát sám na Posledního, ale buď ho hostující gólman vychytal, nebo netrefil bránu vůbec. Tak jako v 66. i 75. minutě. Nervozita na hřišti stoupala a emoce musel krotit sudí Ruda, který v rozmezí 59. a 89. minuty rozdal hned šest žlutých napomenutí. A jelikož domácí Janouškovec uviděl karty hned dvě, musel předčasně do sprch. Největší šancí na druhé straně byla akce Šmejkala z 82. minuty, ale ani po té se skóre nezměnilo. Hosté tak na půdě Mantova vydřeli těsnou výhru.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Mantov
Jan Hrubý, záložník Mantova: "Utkání to pro nás bylo takové "divné". Začali jsme sice aktivně s dobrou kombinací, rychle jsme se dostali do vedení, ale potom jsme zadarmo přenechali iniciativu soupeři, který trestal. I když jsme si po přestávce vytvořili dostatek příležitostí, zápas jsme už otočit nedokázali a hosté tak, možná trochu se štěstím, zvítězili. Velké starosti nám na začátku sezóny dělá marodka, několik zápasů nebude moct hrát Šimandl, zápas pro zranění nedohráli Korba, Khás a Kadlec, otazník pro příští zápas visí nad kapitánem Hrubým, který kvůli tříslům dohrával s bolestmi."

SK Hradec 1946 B
Tomáš Kodera, trenér Hradce 1946: "Na utkání bylo znát, že jde o první zápas sezony. Myslím si, že to byl vyrovnaný zápas, vyhrát mohla obě mužstva, naštěstí se to povedlo nám. Kluci mi udělali výhrou a výkonem radost!"



Sestavy


TJ Baník Mantov
T. Rehák [-] - P. Šmrha [-] , T. Korba [-] (46. L. Housar [-] ) , K. Kadlec [-] , L. Khás [-] (12. P. Jež [-] ) - T. Behenský [-] , J. Machač [-] , J. Dráždil [-] , J. Hrubý [-] - A. Ulč [-] , J. Janouškovec [-] -

SK Hradec 1946 B
T. Poslední [-] - T. Dufek [-] , L. Varga [-] , R. Straka [-] , R. Švarc [-] , L. Kadera [-] - P. Paum [-] (46. V. Höfer [-] ) , J. Kaplan [-] , J. Šmejkal [-] - R. Fisher [-] (46. J. Janeček [-] ) , M. Douša [-] (46. J. Türk [-] )

ŽK: 63. J. Janouškovec , 63. K. Kadlec , 83. J. Dráždil - 58. T. Dufek , 89. R. Straka . ČK: 89. J. Janouškovec .
Místo: Tráva. Počet diváků: 73. Rozhodčí: Ruda Daniel - KOLÁČEK Karel (N), VÝRUT Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.