J. Bauer 27. (p.)
J. Bauer 72.
2:4
(1:4)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 14:00

11.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První poločas rozhodl.


Branky


27. J. Bauer (p.) , 72. J. Bauer - 17. M. Kováč , 25. M. Kováč , 30. B. Nekola , 42. B. Nekola
0

V nedělním zápase ve Stanovicích se rozhodlo o mistrovi jarní části. V zápase hostům pomohl 1. poločas, ve kterém nastříleli všechny branky. Domácí druhý poločas zvládli lépe, ale na výhru to nestačilo. Na čele tabulky přezimuje Toužim.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kanonáda

Toužim šla do zápasu s prahnoucí chutí po titulu. Hosté v první půli byli lepším týmem, což se projevilo v 17. minutě gólem. Gól vstřelil Kováč Marek, kterého si domácí obránci nechali utéci, a to je stálo gól. Kováč Marek chytl slinu a po osmi minutách od prvního gólu slavil po druhé. Opět zopakoval svůj rychlý únik. Po rozehře dostali slovo domácí. Při útoku musel zasahovat hostující brankář, který se při zákroku dopustil faulu a přidělal si práci v podobě penalty. Penaltou domácí snížili na 2:1, konkrétně Bauer Jan. Nadějný stav si domácí dlouho neudrželi. Hned ve 30. minutě opět prohrávali o dvě branky. Tentokrát si vzal slovo Nekola Bohumil, který využil chyby domácích obránců a zavěsil. Hosté svojí kanonádu završili ve 42. minutě, kdy vstřelili svůj čtvrtý gól. Po přímém kopu se domácí obránci snažili míč dostat do bezpečí. Ovšem ve správný čas na správném místě stál Nekola Bohumil, který se směrem míče nesouhlasil.

Vyhráli domácí.

Do druhého poločasu nastoupili hosté v klidu se čtyřmi góly na kontě. Hosté trochu zlenivěli a dali více prostoru domácím. Hostům nejspíše 4 góly už stačili. Domácí se chopili nadvlády na hřišti. Vytvářeli si šance, které však nedokázali proměňovat. Až v 72. minutě se Bauer Jan rozhodl, že nebude zaostávat za střelci z domácího kádru a jejich konto v podobě dvou branek dorovná. Gól na 4:2 přinesl vodu na domácí mlýn a do konce zápasu si vytvořili ještě dostatek šancí na vyrovnání. Nikdo se už ale z domácího celku nedokázal prosadit a Toužim si ze Stanovic kromě čtyř gólů pojistila svoje teplé místečko na zimu (v čele tabulky)



Ohlasy k zápasu


SC Stanovice
Josef Nyeki: Škoda první půle. V druhé půli jsme byli vyrovnaným soupeřem.

SK Toužim B
Karel Krejčí: Stanovice nás ve druhé polovině hodně potrápily, ale naštěstí nás zachránil plodný první poločas.



Sestavy


SC Stanovice
T. Novák [-] - J. Nagy [-] , P. Diviš [-] , P. Markof [-] , J. Bauer [-] , R. Langmaier [-] , J. Kadera [-] , L. Hrudkaj [-] , R. Neudert [-] , F. Waldman [-] , V. Klauz [-]

SK Toužim B
T. Kváč [-] - B. Nekola [-] , J. Metlický [-] , J. Řezáč [-] , J. Štádler [-] , P. Krejčí [-] - J. Havlovic [-] , J. Paluch [-] , T. Kolena [-] - M. Kováč [-] - D. Ďurinský [-]

ŽK: 27. T. Kváč , 61. J. Paluch , 82. J. Havlovic .
Místo: tráva. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Hrubý Vít - KRATOCHVÍL Jaroslav (N), FIŠER Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.