Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 16:00

18.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Morkovice nasázely Viganticím pět branek


Branky


0

Do Vigantic zavítal tým Morkovic a k vidění byl celkem jednoznačný zápas. Hosté drželi otěže zápasu pevně ve svých rukách a nakonec Viganticím nasázeli pět branek.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Diváci se ve Viganticích dočkali gólu velmi brzo, bohužel pro domácí to byly Morkovice, které se prosadily. Ve 13. minutě po přihrávce Svobody se přesně trefil Dominik Síleš a bylo to 0:1 pro hosty. Ve 20. minutě odskočily Morkovice do dvoubrankového vedení. Handl poslal do šance Oplta, který obešel i brankáře a zvýšil na 0:2. Do konce poločasu se hosté prosadili i potřetí. Ve 44. minutě přetažený centr Handla na zadní tyč vrátil před branku Síleš a Miloslav Rozsypal se nemýlil – 0:3.

 

 Ve druhém poločase pokračovali hosté ve velmi dobré hře a napadáním nepouštěli svého soupeře do hry. Šance za Morkovice měli Skácel a Oplt. V 59. minutě obešel Handl dva obránce, přihrál na penaltu Chalupovi a bylo 0:4. Dobrou šanci měl i hostující Kapounek, kterému vykopl jeho teč na roh z brankové čáry dobíhající obránce Vigantic. V 86. minutě po standardní situaci Šimoňuka skóroval levačkou Oplt, který tak za hosty uzavřel skóre. Oplt mohl ještě zkompletovat hattrick, ale ve vyložené šanci dal vedle. Domácí zaznamenali aspoň čestnou branku v 90. minutě, kdy se prosadil Viktor Kožušník. Vigantice se po vysoké prohře nacházejí na 7. místě tabulky, Morkovice v tabulce přeskočily Rožnov a nacházejí se na 3. místě.



Ohlasy k zápasu


FK Vigantice
Radomír Dian (trenér): Dnes k nám přijel soupeř, který na hřišti ukázal svou kvalitu. V našem týmu mi chybí více srdíčka. Rád bych viděl, že i když je soupeř silnější, tak se mu hráči dokážou vyrovnat bojovností, ale dnes jsem to neviděl. Po minulém zápase, kdy jsme vzadu udrželi nulu, jsme dnes dostali debakl, ale tak to ve fotbale chodí. Soupeř byl výborný a nezbývá než mu sportovně pogratulovat.




Sestavy


FK Vigantice
J. Slovák [-] - D. Řepka [-] , Z. Ondřej [-] (66. F. Pikal [-] ) , V. Kožušník [-] , O. Kulišťák [-] (46. K. Barabáš [-] ) - J. Paprskář [-] (46. M. Vičan [-] ) , J. Štreit [-] , R. Kalod [-] (88. R. Babinec [-] ) , D. Bolcek [-] , R. Chumchal [-] - Z. Paleček [-] (75. A. Křiva [-] ) -

FC Morkovice
D. Jarka [-] - J. Svoboda [-] , R. Šimoňuk [-] , D. Síleš [-] , R. Havlík [-] (79. A. Přecechtílek [-] ) - K. Chalupa [-] , R. Handl [-] , J. Kapounek [-] - M. Oplt [-] - M. Rozsypal [-] , M. Kubík [-] (46. D. Skácel [-] )

ŽK: 75. K. Barabáš .
Hráči zápasu: D. Síleš , M. Oplt .
Místo: Vigantice. Počet diváků: 108. Rozhodčí: Bartoň Pavel - ŠEVČÍK Igor, DOSTÁLEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.