Luhačovice rozhodly v prvním poločase


Branky


0

Souboj o posun do středu tabulky se odehrál v Luhačovicích, kde zavítala Chropyně. Domácí se brzy ujali vedení brankou Davida Červenky. Svůj tlak nakonec v prvním poločase zúročili ještě jednou brankou, když se prosadil Michael Pavlík. Další branka v zápase nepadla.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skóre mohl otevřít jako první kapitán Ondřej Červenka, který si naběhl na přihrávku Davida Červenky, ale jeho střela mířila vysoko nad bránu. Domácí to ovšem nemuselo mrzet příliš dlouho. V 6. minutě si naběhl za obranu Marek Polách a přihrávkou pod sebe nalezl Davida Červenku, který se nemýlil – 1:0. Do 30. minuty se hrálo prakticky na jednu bránu a to Chropyně. Z tlaku si ovšem domácí nevytvořili žádnou velkou příležitost. Slabší desetiminutovku se vybrali domácí v rozmezí 30 - 40 minuty. Chropyně začala domácí přehrávat, ale ze zvýšeného tlaku rezultovala jen jedna střela, kterou pokryl Kořenek. Ve 45. minutě domácí přidali klasický gól do šatny. David Červenka si zaběhl za obranu, obešel i brankáře Večeřu a našel přihrávkou Pavlíka, který se štěstím protlačil míč do brány. Týmy odcházely do šaten za stavu 2:0.

 

Do druhé půle domácí nastoupili s jasnou taktikou hlídat výsledek a to se jim dařilo. Hosté se příliš do šancí nedostávali. Čestnou branku Chropyně mohl dát v závěru utkání Paciorek, ovšem ani v jedné šanci nedokázal vyzrát na brankáře Kořenka. Domácí tak vyhráli 2:0 a posunuli se na 7. místo v tabulce se ziskem 28. bodů. Chropyně zůstává o tři body pozadu na 10. místě. Střed tabulky zůstává nadále velice vyrovnaný.



Ohlasy k zápasu


FK Luhačovice
Jan Jelínek (trenér): Konečně jsme doma odehráli povedené utkání. Hráli jsme kombinační fotbal a soupeře jsme takřka do ničeho nepustili. Kluci si poctivě plnili taktické úkoly. Soupeř začal hrozit až v závěru po příchodu Pavla Prešnajdra, ve dvou momentech nás podržel výbornými zákroky Kořenek, a nedopustil tak drama. Závěr byl zbytečně hektický, kdy jsme místo držení míče řešili situace do zakončení. Soupeř tak dostával šanci na nákopy a brejkové situace. Vybojovali jsme zaslouženou výhru a těší mě i nula vzadu.




Místo: Luhačovice. Počet diváků: 52. Rozhodčí: Bartoň Pavel - ŠEVČÍK Igor, SCHNÜRMACHER Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.