4:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 15:30

15.kolo, Zlínský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brumov si v pohodě poradil s Podlesím, Doležal trefil hattrick


Branky


0

Rezervní tým Brumova přivítal na svém hřišti celek Podlesí. Domácí výsledkově utkání zvládli a vyhráli 4:1. Za zmínku stojí, že hattrick zaznamenal obránce Michal Doležal, který trefil všechny tři góly hlavou. Druhým střelcem v dresu Brumova byl brankář Smolík, který proměnil pokutový kop.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brumov si vypracovává rozhodující náskok

Hosté v prvním jarním utkání nepodali špatný výkon, ale o lepší výsledek se připravili sami nedůsledností při bránění standardních situací. Zhruba do 15. minuty byli domácí aktivnější. Velkou šanci měli v 11. minutě, pěkná střela jde do břevna, od kterého se míč odráží na úroveň penalty, ale dobíhající Naňák míří hlavičkou těsně vedle. V 17. minutě hostující obrana při rohu nechala volného domácího hráče, který se prosazuje hlavičkou - 1:0. Na druhé straně mohlo přijít vyrovnání ve 22. minutě, ale Zetek ve velké šanci mířil nad. Ve 26. minutě se domácí zlobili na rozhodčí, že se nepíská penalta po kontaktu unikajícího hráče s hostujícím hráčem ve skluzu. Že se o penaltu nejednalo, potvrdil poté i samotný domácí hráč, za fair-play gesto palec nahoru. Ve 29. minutě hosté ale nepohlídali jednoduchou akci z autového vhazování, domácí útočník dostává míč za obranu a v šestnáctce je faulován Ostřanským. Následnou penaltu nezvykle zahrává brankář Smolík, který ji proměňuje - 2:0. V 33. minutě to bylo mále už 3:0, odražený míč ale domácí hráč posílá těsně vedle. V 37. minutě pak má dobrou šanci Křižan, ale míří nad bránu.

Podlesí koriguje až v závěru

Ve druhé půli pokračoval vyrovnaný fotbal. Domácí ve hře hodně využívali vyššího útočníka, kterému v hlavičkových soubojích velmi dobře hrající Holčák nic nedaroval. V 58. minutě se za obranu domácích dostal Bělocký, jeho pokus o přehození vyběhnutého brankáře šel ale mimo. V 63. minutě domácí zahrávají standardku, ze které se prosazuje na zadní tyči nepokrytý Michal Doležal - 3:0. V 70. minutě se téměř identická situace opakuje. Domácí rozehráli rychle roh, centr jde na zadní tyč, kde osamocený Doležal kompletuje hattrick - 4:0. Snížení se hosté dočkali v 80. minutě, po centru na zadní tyč se prosazuje Bělocký - 4:1. V poslední patnáctiminutovce byli hosté i více aktivnější, ale dvě dobré šance nedotáhli do úspěšného konce. Na druhé straně jednou zachránil již překonaného Ostřanského obránce Petřvalský, který hlavičkoval míč z čáry.



Ohlasy k zápasu


FC Brumov B
Miroslav Vaněk (trenér): První utkání po zimní přestávce bylo zcela v režii domácího "B" mužstva. Již v prvním poločase si vytvořili hráči "Benfiky" několik šancí, ale proměnili pouze dvě. Hosté spoléhali na rychlé brejky a několikrát ohrozili Smolíka v bráně, ale ke gólu to nevedlo. Ve druhé půli ještě "Benfika" navýšila skóre na 4:0, hosté korigovali až v samém závěru. Góly domácích vstřelil stoper Michal Doležal, všechny tři hlavou, a jeden přidal gólman Smolík z penalty.




Sestavy


FC Brumov B
R. Smolík [-] - M. Vaněk [-] , O. Novák [-] (70. A. Pecha [-] ) , O. Janáč [-] , D. Polách [-] , M. Doležal [-] - J. Vítek [-] , M. Zvoníček [-] , M. Macháč [-] - D. Ritter [-] (83. M. Kubiš [-] ) , P. Naňák [-]

TJ Sokol Podlesí
R. Ostřanský [-] - D. Křižan [-] , Š. Rybenský [-] , T. Adámek [-] , J. Zetek [-] , P. Bělocký [-] , Z. Košut [-] , P. Blažek [-] (60. J. Švec [-] ) , B. Petřvalský [-] , T. Holčák [-] , M. Stolář [-]

ŽK: 88. A. Pecha - 31. R. Ostřanský .
Hráči zápasu: R. Smolík , M. Doležal .
Místo: UT Brumov. Počet diváků: 150. Rozhodčí: SLOVÁČEK Adam - DUJÍČEK Ladislav, BRŠLICA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Valašské Meziříčí B 19 67:30 41
2 TJ Sokol Kateřinice 19 43:25 41
3 TJ Sokol Podlesí 19 49:25 40
4 TJ Vidče 19 47:30 32
5 FK Vigantice 19 43:38 31
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Daniel Vavřík 18
2 Erik Hrabovský 17
3 Petr Mičkal 14
4 Petr Daniš 12
5 Jozef Kušnier 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 51 56,0% 0
2 Ladislav Beran 44 44,9% 0
3 Jiří Klik 25 51,0% 0
4 Radek Hruška 21 38,2% 0
5 Venca Likeš 20 47,6% 0
Zobrazit celou tabulku